Közösség

Vélemény:

77 Zombik 3

(2022)

Furcsaság a köbön

Ms. Akárki   2025.06.30 09:43
0

Az első két részt nagyon imádtuk. Ez is nagyon jó, de néhol már súrolta a vígjáték, paródia küszöbét, ami nem jó. De hála istennek mindig a történet tovább tudta lendíteni ezt a kicsit bugyuta történetszálat az Alenekkel. Az első két résznél a zombik és a farkasok is nagyon jól működtek. Szerintem ezt az ufós, alienes szálat már nem kellett volna belevinni, ez már egész egyszerűen túlzás. Esküszöm, ugatva felnevettem, amikor az alienek leszállnak a városban, és elkezdenek énekelni egymással szemben, hogy ők békések, nem akarnak bántani senkit, és közben felrobban kb. minden a városban körülöttük. XDDD És nem bírtam abbahagyni a nevetést. XD Viccet félretéve nagyon jó kis film ez is, de ezt főleg a zenék viszik el, mert ennek a sztorija nekem már kicsit sok. Addisonnak végre eltalálták a haját is ezzel a fehér parókával. Az előző részekben nagyon műnek festett. A zombiknak amúgy azóta se tudom, hogy miért zöld a hajuk, de ezen már túllendültem. Ebben a részben is jó pár agyonhallgatós zeneszám volt, hála istennek, úgyhogy kibírom valahogy a 4. részig. :)