Közösség

Vélemény:

82 Vaiana

(2026)

Kritikán aluli

Ms. Akárki   2026.07.31 23:45
0

Hát, ez igazán egy kritikán aluli feldolgozás volt. Ráadásul a mese sem olyan régi. Semmi szükség nem volt még feldolgozni. Disney-nél sem értem a készítőket. Ez akkora bukás lesz, hogy az csak na. A főszereplő csaj meg egyenesen botrány volt szerintem. Még a hangja is. Pedig ez egy Disney-film. Az ének és a zenék lennének a lényeg. Több mint fele az élménynek, és még az is rossz. Dwayne Johnson ezzel a parókával meg instant röhögést váltott ki belőlem. Minden volt, csak komolyan vehető nem. Mondjuk nekem a zene a mesében sem igazán tetszett, úgyhogy még ha rendes élő szereplőket válogatnak is a szerepekre, sanszos, hogy akkor sem tetszett volna. Egyedül a kakas volt a cuki, de ezért nem kellett volna feldolgozni még ezt az amúgy is szegényes kis mesét. Számomra ez a főszereplő kislány annyira rossz volt, hogy úgy szenvedtem végig a filmet a családdal. És komolyan nem tudom még azt sem, hogy ki a célközönség, mert még a velünk lévő gyerekeknek sem tetszett, ami egy Disneynél azért nagy szó. A tenger meg az egész látvány is tömény giccs, ami már szinte fájt a szememnek.