Szürreális film volt, és bár tudom, hogy a sok pia és gyógyszer volt a fő motívum, hogy ne higgyenek a főhősnek, de már én fuldokoltam az elfogyasztott bor mennyiségétől. Amúgy klisé klisé hátán... Huszadrangú horrorfilmbe illő jelenetekkel. És a végén sem voltam meggyőződve róla, hogy nem a férje akarta mindvégig hülyének megtartani a lány megítélését.
Spoiler következik! Az, hogy a kislány legyen a fő elmebeteg, és mindezt azért higgyék el neki olyan könnyedén (holott addig minden szavát megkérdőjelezte a rendőr is), mert éppen akkor toppant be a férj, mikor leszúrta??? És ha a kislány addig is csak „védekezett”??? Ugyan, hagyjuk már. És mikor végre rendbe jön az élete (ha lehet ilyet mondani), akkor még mindig iszik meg gyógyszerezi magát – mindezt a férje felügyelete mellett, akinek visszavonnám az orvosi engedélyét!!! Na és az az utolsó jelenet a repülőn! Könyörgöm! Nehogy kihozzanak egy új évadot, mert itt max. a színésznő miatt tudták eladni az elsőt is.
Szürreális film volt, és bár tudom, hogy a sok pia és gyógyszer volt a fő motívum, hogy ne higgyenek a főhősnek, de már én fuldokoltam az elfogyasztott bor mennyiségétől. Amúgy klisé klisé hátán... Huszadrangú horrorfilmbe illő jelenetekkel. És a végén sem voltam meggyőződve róla, hogy nem a férje akarta mindvégig hülyének megtartani a lány megítélését. Spoiler következik! Az, hogy a kislány legyen a fő elmebeteg, és mindezt azért higgyék el neki olyan könnyedén (holott addig minden szavát megkérdőjelezte a rendőr is), mert éppen akkor toppant be a férj, mikor leszúrta??? És ha a kislány addig is csak „védekezett”??? Ugyan, hagyjuk már. És mikor végre rendbe jön az élete (ha lehet ilyet mondani), akkor még mindig iszik meg gyógyszerezi magát – mindezt a férje felügyelete mellett, akinek visszavonnám az orvosi engedélyét!!! Na és az az utolsó jelenet a repülőn! Könyörgöm! Nehogy kihozzanak egy új évadot, mert itt max. a színésznő miatt tudták eladni az elsőt is.