Közösség

Vélemény:

45 Arcátlan

(2022)

Arcátlan

Robi89   2026.03.29 08:49
0

Nagyon le van pontozva itt a film, de szerintem egyszer simán megnézhető. Lehet, hogy nem egy nagyon izgalmas hollywoodi sztáralkotás, de azért nem is 40%-os. Jó volt látni újra az egyik bűbájos boszit, aki meglepően jól tartja magát, bár itt sokan kritizálják, hogy sok volt a plasztika. Az az igazság, hogy én az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ki a gyilkos. Nekem az egy kicsit sok volt, hogy megvágják a gyilkos kezét és egész véletlenül a másik gyanúsítottnak is pont van egy vágás ugyanott. Az sem volt túl hihető, hogy évekig nem találkoztak a nővérek, de most egy telefonhívásra azonnal odarepül a csaj. Aztán mintha a Castle-t látnám, az írónő belefolyik a saját testvére gyilkossági nyomozásába, mert hát jó profilozó, miközben a másik nyomozóval kavar. Aztán mégsem ismeri fel a gyilkost azonnal. Amúgy a romantikus rész sem rossz benne, jó hamar összejönnek. Olyan az egész film, mintha valamelyik nyomozós sorozatnak az egyik része lenne és akkor nem is kapott volna ennyi kritikát, ha nem egy külön film lenne, hanem csak egy epizód.