...de nem lett az! Eléggé untam, szerintem nagyon vontatott, és cserébe nem sok érdekeset kapunk. Vártam volna a feszültség kiteljesedését, vagy csak egy minimális magyarázatot (a sok felesleges spekuláción kívül) a végén, hogy mégis mi ez az egész, de sajnos nemhogy válaszokat, de konkrétan rendes lezárást sem adtak a készítők, ami elég bosszantó, egy ennyire hosszú játékidőnél meg főleg!
Persze értem én, hogy érdekes kérdéseket vet fel, hogy vajon mi mit tennénk, ha eljönne a „világvége” és hasonlók, de ezen kívül semmi lebilincselő és egyedi.
...de nem lett az! Eléggé untam, szerintem nagyon vontatott, és cserébe nem sok érdekeset kapunk. Vártam volna a feszültség kiteljesedését, vagy csak egy minimális magyarázatot (a sok felesleges spekuláción kívül) a végén, hogy mégis mi ez az egész, de sajnos nemhogy válaszokat, de konkrétan rendes lezárást sem adtak a készítők, ami elég bosszantó, egy ennyire hosszú játékidőnél meg főleg! Persze értem én, hogy érdekes kérdéseket vet fel, hogy vajon mi mit tennénk, ha eljönne a „világvége” és hasonlók, de ezen kívül semmi lebilincselő és egyedi.