!!Spoileres írás!!
Sz*pj*n le ez a film!
Vannak részei, amik annyira feszültek, hogy nem bírtam idegekkel, nagyon tetszettek. Vannak gyönyörű kameramozgásai, eszméletlen hangulata. Minden megvan hozzá, hogy egy kiváló film legyen!
Aztán a harmada-közepe táján már érződik, hogy valószínűleg nem fog kiderülni semmi. Egyre vontatottabbá válik, egyre többet időzünk felesleges jelenetekkel, hogy a szokásos indokolatlan netflixes 2 óra feletti játékidőt kitöltse.
A végén pedig egy nagy arcon púzás, egy nagy büdös semmi vár, amin őrjöngeni tudok most.
Mi a sz*rért néztem végig ezért egy 2 óra+ játékidős filmet? Előbb nagyra fúj egy lufit, hogy figyeljétek, aaaaaaa, ez valami óriási lesz skacok, besz*rtok, majd elengedte a lufi száját, hogy az fingadozva, prüszkölve tegyen pár kört mindenfelé, majd kiürülve, ernyedtem kilapuljon.
Értem a koncepciót, a karakterek sem tudnak semmit, így mi sem, csakhogy így nincs értelme a filmnek. Ez nem szórakoztat, hanem felb*sz. Ha egységesen sz*r film lenne, nem haragudnék így rá, de mivel baromi jó kellett volna hogy legyen az első óra alapján, most ideges vagyok.
!!Spoileres írás!! Sz*pj*n le ez a film! Vannak részei, amik annyira feszültek, hogy nem bírtam idegekkel, nagyon tetszettek. Vannak gyönyörű kameramozgásai, eszméletlen hangulata. Minden megvan hozzá, hogy egy kiváló film legyen! Aztán a harmada-közepe táján már érződik, hogy valószínűleg nem fog kiderülni semmi. Egyre vontatottabbá válik, egyre többet időzünk felesleges jelenetekkel, hogy a szokásos indokolatlan netflixes 2 óra feletti játékidőt kitöltse. A végén pedig egy nagy arcon púzás, egy nagy büdös semmi vár, amin őrjöngeni tudok most. Mi a sz*rért néztem végig ezért egy 2 óra+ játékidős filmet? Előbb nagyra fúj egy lufit, hogy figyeljétek, aaaaaaa, ez valami óriási lesz skacok, besz*rtok, majd elengedte a lufi száját, hogy az fingadozva, prüszkölve tegyen pár kört mindenfelé, majd kiürülve, ernyedtem kilapuljon. Értem a koncepciót, a karakterek sem tudnak semmit, így mi sem, csakhogy így nincs értelme a filmnek. Ez nem szórakoztat, hanem felb*sz. Ha egységesen sz*r film lenne, nem haragudnék így rá, de mivel baromi jó kellett volna hogy legyen az első óra alapján, most ideges vagyok.