Közösség

Vélemény:

91 1923

(2022)

1923

Br623   2026.08.16 07:13
0

Taylor Sheridan ezzel a sorozattal rendesen megtépázta a szívemet. Nagyon kemény lett a történet. Nem tudom, hogy tényleg ennyire veszélyes volt-e ez a korszak, de nem semmi, hogy egyszer csak úgy döntenek, hogy el akarják venni a Duttonok földjét és szétlőnek mindent. A másik történetszál az indián iskolákról is nagyon kegyetlen. Tényleg elvitték az indián gyerekeket, hogy ilyen iskolákban kineveljék belőlük a rosszat. Spencer és Alex történetén pedig nagyon sírtam. Egy angol nő egy gazdag családból és mégis mennyi megpróbáltatáson kell keresztülmennie, hogy eljusson Amerikába. Kirabolják, megverik, megalázzák, vizsgálgatják. Míg végül tragikusan újra szerelme karjaiban találja magát. Taylor Sheridan a drámaírás királya. Nagyon szeretem a Yellowstone világát és örülök ennek az előzménysorozatnak. Elvileg készül majd egy 1944 című sorozat is, amiben talán újra láthatjuk Spencert. A legutolsó epizód a csúcspontja az egész sorozatnak. És amikor arról beszél, hogy 45 év múlva találkoznak újra a túlvilágon… hát én azt sírás nélkül nem bírom nézni.