Közösség

Vélemény:

67 Mennydörgők*

(2025)

10/6.5

Jocpappa   2025.09.14 20:13
0

Az van, hogy mostanra, ha meglátok egy felnőtt embert szuperhős maskarába bújni, elfog a szekunder szégyenérzet. Mindig azt várom, hogy a többi karakter a filmből mikor szól már rá, hogy "Haver, vedd már le azt a jelmezt, g*ci hülyén nézel ki! 42 éves vagy, Feri, hogy akarod, hogy komolyan vegyen bárki ilyen balf*sz szerelésben? Szedd már össze magad! Vár a családod, meg kéne írni már az adóbevallásodat is, te meg parádézol itt ezekben a maskarákban. Nagyon gáz vagy, haver, ha nem haragszol, nekem most egy kis idő kell, hogy folytatni tudjuk." Ez lenne a minimum minden Marvel- és DC-filmben, de sosem ez történik. Most viszont annyira nem volt mit néznem, meg hallottam is, hogy ez egy "fontos film", hogy végül megnéztem. Azt kell mondjam, mivel kevés benne a szuperhősös ízetlenkedés, és inkább akciófilm, egész élvezhető volt. A depresszió/kiégés köré font üzenet is, bár rettentő sekélyes, örülök, hogy belekerült. Így volt valami minimális tartalma is a filmnek. Ha ilyen lenne minden mai szuperhősfilm, akkor nem lenne olyan nagy a probléma.