Közösség

Vélemény:

63 Országúti diszkó

(2024)

A nap, a tenger, a pálmák és a vicces-vigyori harci koreó

Bafam   2024.03.27 10:52
0

Nekem ez a film nagyon bejött, pedig nem igazán szeretem a verekedős filmeket. Azért is esett a választásom erre a filmre, mert a szereplők között ott van a Conor McGregor, az ír származású kevert harcművész, az MMA pehelysúlyú és könnyűsúlyú harcosa, kétszeres világbajnok harcművész. A filmben látottak alapján nagyra értékelem a kemény munkát, amit ezekben a harci jelenetekben végeztek! Ez egy szórakoztató film volt az elejétől a végéig. És az a kis puliszka Jake Gyllenhaal is hogy kipattintotta magát, apám, micsoda kockahas, izmos váll. Amúgy Jake és Conor rajongó vagyok, szóval ez egy szürreális óra volt számomra. Az ilyen filmek nem valók mindenkinek! Nem mindenki szereti a verekedős filmeket, vagy ha kedveled a Jackie Chan-, esetleg Jet Li-filmeket, vagy akár Bud Spencert, akkor értékelni fogod ezt a filmet! Mostanság nem nagyon forgatnak ilyen verekedős filmeket, pedig nagyon szeretném, ha a mozikban is adnák! Amúgy Conor Anthony McGregor sohasem lesz egy Oscar szintű színész, de itt jó munkát végzett. Az a grimasz vigyor az arcán bunyó előtt, közben és után mindent vitt. Mint anno a ketrecben, mikor 4 mp alatt elintézte KO-val ellenfelét, azóta is ez egy megdönthetetlennek tűnő világrekord. Ez a film nem az, de megéri megnézni.