Néztem annak idején a kritikákat, és mondom ezek már nem tudnak élvezni egy egyszerű akciófilmet. Most végre megnéztem, és valahol igazuk volt.
Amikor Statham szétrúgja a rosszfiúk potrohát, akkor ütős, de a dialógusokban nincs sok köszönet. Ráadásul valahogy a rendezés is megbicsaklik sokszor, összefüggéstelenül követik egymást a jelenetek, mintha szkript nélkül, a forgatáson találták volna ki, mit vegyenek fel. Például: Statham beül a kocsijába, és elhajt a méheitől. Erre jönnek a rosszfiúk, hogy szétlőjék a méheket. Következő jelenet, hogy Statham bemegy a pajtájába, és bekapcsolja a munkagépeit. Mi? Aztán leesett, hogy várja a rosszfiúkat. De hiányzott az a snitt, amikor mittomén, belenéz a visszapillantóba, és látja, hogy követik. És nem ez volt az egyetlen átgondolatlan megoldás.
Meg a történetet is baromságnak éreztem, CIA szoftvert módosított a srác, hogy nyugdíjasokat verjen át vele? És egy egész hálózatot létrehozott ilyen atom ripacs call centerekkel? Mindezt hogy titokban az anyja elnökké választását támogassa??? MI VAAAAAN? Ayernél nagyon elgurult valami, mert a Védelmező 3 lezárása is hasonlóan abszurd volt.
Szeretem a retardált akciófilmeket, de ez most nálam nem működött.
Néztem annak idején a kritikákat, és mondom ezek már nem tudnak élvezni egy egyszerű akciófilmet. Most végre megnéztem, és valahol igazuk volt. Amikor Statham szétrúgja a rosszfiúk potrohát, akkor ütős, de a dialógusokban nincs sok köszönet. Ráadásul valahogy a rendezés is megbicsaklik sokszor, összefüggéstelenül követik egymást a jelenetek, mintha szkript nélkül, a forgatáson találták volna ki, mit vegyenek fel. Például: Statham beül a kocsijába, és elhajt a méheitől. Erre jönnek a rosszfiúk, hogy szétlőjék a méheket. Következő jelenet, hogy Statham bemegy a pajtájába, és bekapcsolja a munkagépeit. Mi? Aztán leesett, hogy várja a rosszfiúkat. De hiányzott az a snitt, amikor mittomén, belenéz a visszapillantóba, és látja, hogy követik. És nem ez volt az egyetlen átgondolatlan megoldás. Meg a történetet is baromságnak éreztem, CIA szoftvert módosított a srác, hogy nyugdíjasokat verjen át vele? És egy egész hálózatot létrehozott ilyen atom ripacs call centerekkel? Mindezt hogy titokban az anyja elnökké választását támogassa??? MI VAAAAAN? Ayernél nagyon elgurult valami, mert a Védelmező 3 lezárása is hasonlóan abszurd volt. Szeretem a retardált akciófilmeket, de ez most nálam nem működött.