Közösség

Vélemény:

92 Pókember: Vadonatúj nap

(2026)

Új nap, új kaland, ugyanaz a szerethető Pókember!

Kata   2026.10.04 11:26
0

Pontosan azt hozta, amire vágytam: lendületet, humort, akciót és persze egy kis szívet is. Már az elején beszippantott a hangulata, és onnantól nehéz volt nem izgulni azért, hogy mi vár Peterre. Tom Holland szerintem még mindig nagyon jól hozza Pókember karakterét. Van benne valami szerethető és közvetlen, amitől nem egy legyőzhetetlen szuperhősnek érződik, hanem egy srácnak, aki próbál helytállni, miközben rendesen kapja az élettől a pofonokat is. Ami nekem különösen tetszett, hogy a film nem csak az akcióra épít. Vannak benne könnyedebb, vicces pillanatok, de közben érzelmileg is tud hatni. Pókembert nézni számomra mindig egy kicsit olyan, mintha egyszerre kapnék egy adag adrenalint és egy kis szívmelengetést. Látványban is nagyon rendben van, a harcok pörögnek, a tempó nem hagy unatkozni, és szerencsére a poénokból sem fogyunk ki. Nekem ez egy nagyon szerethető Pókember-élmény lett. Egyszerűen jól szórakoztam rajta, izgultam, nevettem, és végig élveztem Peter újabb kalandját. Nálam simán megvan az a kategória, amit szívesen megnéznék még egyszer moziban.