Nem vagyok a műfaj híve, a lelkes hozzászólások miatt ugrottam bele, de a saját belső hangomra lett volna helyes hallgatni.
Nyitott hozzáállással kezdtem nézni, főleg mert az Ahol a folyami rákok énekelnek elég jó volt, és Daisy Edgar-Jones abban is főszereplő volt, na meg Glen Powell se rossz, mi bajom is lehetne. Aztán 18 perc körül jön ez a rosszarcú Javi gyerek, és előadja, hogy innovált egy ilyen hiper-szuper tornádónézegető bigyót, és szüksége van Kate-re (Daisy Edgar-Jones), mert be kell mennie egy tornádóba vele, és állítása szerint csak Kate tudja elég közel vinni őt hozzá.
Nos már nem azért, de:
1. Bárki elég közel tud menni egy tornádóhoz, akinek kellően nehéz a kocsija, és aki elég hülye.
2. Talán még jobb megoldás a tornádó útjába helyezni a hipi-szupi szerkezetet, mert a tornádó olyan, hogy még én is tudom róla, hogy mozog. És akkor odamegy magától, és nem kell Kate-nek bevinnie Javit.
Valahol itt vesztett el engem a rendezőcsapat.
Már az első fél percben gyanús volt, hogy lesznek itt bajok, amikor még csak a stúdió logó meg a produkciós labelek mentek, de már olyan zene volt, ami az általam sok éve nem nézett szuperhősös filmek zenéjét idézte.
Most tartok 38 percnél, én már kinyomnám, de a feleségem bármit végignéz (filmet ki nem dobunk, vagy mi), szóval végig fogom nézni, de nem esik jól.
Nem vagyok a műfaj híve, a lelkes hozzászólások miatt ugrottam bele, de a saját belső hangomra lett volna helyes hallgatni. Nyitott hozzáállással kezdtem nézni, főleg mert az Ahol a folyami rákok énekelnek elég jó volt, és Daisy Edgar-Jones abban is főszereplő volt, na meg Glen Powell se rossz, mi bajom is lehetne. Aztán 18 perc körül jön ez a rosszarcú Javi gyerek, és előadja, hogy innovált egy ilyen hiper-szuper tornádónézegető bigyót, és szüksége van Kate-re (Daisy Edgar-Jones), mert be kell mennie egy tornádóba vele, és állítása szerint csak Kate tudja elég közel vinni őt hozzá. Nos már nem azért, de: 1. Bárki elég közel tud menni egy tornádóhoz, akinek kellően nehéz a kocsija, és aki elég hülye. 2. Talán még jobb megoldás a tornádó útjába helyezni a hipi-szupi szerkezetet, mert a tornádó olyan, hogy még én is tudom róla, hogy mozog. És akkor odamegy magától, és nem kell Kate-nek bevinnie Javit. Valahol itt vesztett el engem a rendezőcsapat. Már az első fél percben gyanús volt, hogy lesznek itt bajok, amikor még csak a stúdió logó meg a produkciós labelek mentek, de már olyan zene volt, ami az általam sok éve nem nézett szuperhősös filmek zenéjét idézte. Most tartok 38 percnél, én már kinyomnám, de a feleségem bármit végignéz (filmet ki nem dobunk, vagy mi), szóval végig fogom nézni, de nem esik jól.