Sajnos a film nem úgy mutatja be a bántalmazó kapcsolatokat, mint amik sajnos a valóságban léteznek.
Számomra ez nem is minősült annak, hisz Lily konkrétan titkolózik az exével kapcsolatosan, hazudik az érzéseiről, így számomra elfogadhatatlan, hogy még ő akar válni.
Szerintem a filmben Ryle nagyon szerelmes Lilybe, viszont a lány érzései nem őszinték, így nem csoda, hogy felkapja a vizet Ryle.
Ráadásul ami most a két színész közt a való életben megy, borzalmas így sajnálom, de a film csalódás. Lily szerepére más színésznőt választottam volna.
Sajnos a film nem úgy mutatja be a bántalmazó kapcsolatokat, mint amik sajnos a valóságban léteznek. Számomra ez nem is minősült annak, hisz Lily konkrétan titkolózik az exével kapcsolatosan, hazudik az érzéseiről, így számomra elfogadhatatlan, hogy még ő akar válni. Szerintem a filmben Ryle nagyon szerelmes Lilybe, viszont a lány érzései nem őszinték, így nem csoda, hogy felkapja a vizet Ryle. Ráadásul ami most a két színész közt a való életben megy, borzalmas így sajnálom, de a film csalódás. Lily szerepére más színésznőt választottam volna.