Ahogy az lenni szokott, a második évad erősen eltér az elsőtől.
Míg az első tíz részben jól egyensúlyoznak a családi kapcsolatok és az ügyvédi munka között, addig az újabb szezon egysíkúvá vált. Szinte csak tárgyalótermi jeleneteket láthatunk, és megszűnt a dupla szerkezet is, hogy egy hosszabb ügy mellett minden részben egy kisebbet is megold Mickey Haller. Akit egyébként továbbra is kiválóan alakít Manuel Garcia-Rulfo. A megszokott karakterek lapossá váltak, talán csak az ügyvéd második, mármint volt második felesége marad az előtérben, aki ügyvédnek tanul. Egyértelműen forgatókönyvi hiba, elfogyott a muníció, nincs elég új ötlet. Ráadásul Lana Parrilla a gyilkossággal gyanúsított Lisa szerepében borzasztóan rosszul játszik. Eleinte azt hittem, hogy a szerep kedvéért ilyen furcsa, de rá kellett jönnöm, egyszerűen csak pocsék színésznő. Lepereg róla a séf szerepe, még egy serpenyőt se tud rendesen megfogni, a bíróságon meg úgy viselkedik, mint akit a sminkje jobban izgat, mint a lehetséges börtön. Nincsenek illúzióim, a sokadik részekkel, de ennél azért többet vártam volna egy ilyen jó alapanyag alkotóitól.
Ahogy az lenni szokott, a második évad erősen eltér az elsőtől. Míg az első tíz részben jól egyensúlyoznak a családi kapcsolatok és az ügyvédi munka között, addig az újabb szezon egysíkúvá vált. Szinte csak tárgyalótermi jeleneteket láthatunk, és megszűnt a dupla szerkezet is, hogy egy hosszabb ügy mellett minden részben egy kisebbet is megold Mickey Haller. Akit egyébként továbbra is kiválóan alakít Manuel Garcia-Rulfo. A megszokott karakterek lapossá váltak, talán csak az ügyvéd második, mármint volt második felesége marad az előtérben, aki ügyvédnek tanul. Egyértelműen forgatókönyvi hiba, elfogyott a muníció, nincs elég új ötlet. Ráadásul Lana Parrilla a gyilkossággal gyanúsított Lisa szerepében borzasztóan rosszul játszik. Eleinte azt hittem, hogy a szerep kedvéért ilyen furcsa, de rá kellett jönnöm, egyszerűen csak pocsék színésznő. Lepereg róla a séf szerepe, még egy serpenyőt se tud rendesen megfogni, a bíróságon meg úgy viselkedik, mint akit a sminkje jobban izgat, mint a lehetséges börtön. Nincsenek illúzióim, a sokadik részekkel, de ennél azért többet vártam volna egy ilyen jó alapanyag alkotóitól.