A HALÁLKÁRTYA – Egy cím, amire 30 év múlva ujjongva fognak rátalálni a magam fajta trash fanatikusok. Méltán illeszkedik a Gyilkos magzat, A vérszomjas dada és az Embertelen pók közé.
Annyira sablonos, ezredjére lerágott tucathorror, hogy pont emiatt volt kifejezetten kellemes, komfortzónás élmény a nagyon fárasztó napom után. Kellemesen lelazultam rajta, mosolyogva fogadtam az újabb és újabb „csavarokat”, 10 percenként arra gondolva, hogy legalább 15 filmet tudnék csípőből felsorolni, ami 10-15-20 évvel előzte meg ezt a filmet PONTOSAN ezekkel a panelekkel.
Szóval mint élmény kifejezetten kellemes, pihentető volt, horrorként/filmként viszont harmadrangú Film+ csatornás töltelékmozi.
A HALÁLKÁRTYA – Egy cím, amire 30 év múlva ujjongva fognak rátalálni a magam fajta trash fanatikusok. Méltán illeszkedik a Gyilkos magzat, A vérszomjas dada és az Embertelen pók közé. Annyira sablonos, ezredjére lerágott tucathorror, hogy pont emiatt volt kifejezetten kellemes, komfortzónás élmény a nagyon fárasztó napom után. Kellemesen lelazultam rajta, mosolyogva fogadtam az újabb és újabb „csavarokat”, 10 percenként arra gondolva, hogy legalább 15 filmet tudnék csípőből felsorolni, ami 10-15-20 évvel előzte meg ezt a filmet PONTOSAN ezekkel a panelekkel. Szóval mint élmény kifejezetten kellemes, pihentető volt, horrorként/filmként viszont harmadrangú Film+ csatornás töltelékmozi.