Közösség

Vélemény:

82 A Hail Mary-küldetés

(2026)

Hát...

Buga   2026.04.17 22:08
0

Sajnos nagyon rövid leszek... Az év legjobb sci-fi filmje (csak szólok: április van, miről beszélünk???), olyan izgalmas történet, legjobb színészi teljesítmény stb. ... Nagy várakozással (inkább unalomból - péntek este meló után) rászántam magam, de... 15 perc nézés után semmi! Végképp nem fogott meg semmi! Csak egy pár apróság: felébred, nem emlékszik semmire (ez még elmegy), beül a kapitányi székbe, felhangzik a pilóta érzékelése - azonnal felugrik, hogy "nem, nem vagyok pilóta" (viccnek szánták, gondolom, de annyira gyerekesnek tűnt...). Egy középiskolai tanárt (vagyis őt) keresik meg, hogy elemezze azt a bizonyos részecskét (miért nem valamilyen tudós csoport???), nagy felfedezés - aztán "csórikám, elpusztult" aranyköpés (viccnek szánva - ismét nem volt nevetséges...). Aztán eltűnt a 3 részecske, bemegy a sötétbe, bejelenti, hogy 3 helyett 4 van, és "apák lettünk" - ismét viccnek szánva (megint nem nevettem). Ezen a ponton abba is hagytam, mert már nagyon sok és gyermeteg volt ez a sok "beszólás". Az ember egy komoly sci-fire készül, és ezt kapja... Hol van ez a film mondjuk egy "Csillagok között (Interstellar)" alkotástól, ami sokkal komolyabb alkotás gagyi viccnek szánás nélkül!? Ég és Föld... Hát ennyi (mégsem lett annyira rövid értékelés)...