Közösség

Vélemény:

68 A csütörtöki nyomozóklub

(2025)

A csütörtöki nyomozóklub

L.Regina   2026.03.26 09:50
0

A csütörtöki nyomozó klub nem váltja meg a világot, de egy délutánra kellemes kikapcsolódást nyújt. Örülök, hogy ez végre film lett, nem kell mindent sorozat hosszúságúra nyújtani, teljesen indokolatlanul. Én olvastam a könyvet, így annyira nem lepett meg, de hatalmas csavarokat amúgy sem érdemes várni. Volt pár változás, ami a könyvhöz képest kissé csalódást keltő volt, de aki nem ismeri az eredeti művet, annak nem lesz panasza. A helyszín gyönyörű, szerintem sok nézőben fel fog merülni, hogy a nyugdíjas éveit Cooper Chase-ben töltse. A csapat is rettentő szimpatikus, tipikusan egy olyan baráti társaság, amibe szívesen tartozna az ember. A színészek is telitalálatok, szerintem élvezték is egymás társaságát és a forgatást, főleg Pierce Brosnan. Egyébként érdekesség, hogy a Mobland sorozatból három emberrel ismét találkozunk ebben a filmben (Helen Mirren, Pierce Brosnan, Geoff Bell). A nyomozás szépen folyik a maga tempójában, jók a poénok, vannak érdekes gondolatok a filmben, és helyenként elég megható is. Egy kicsit lehetett volna talán rövidebb, de azért nem kell aggódni, végig fenntartja a néző érdeklődését. Várom a folytatást, a könyvben is a második rész volt a kedvencem.