Most, hogy megtudtuk az Oscar-díj nyerteseit, és hiába nyerte nagy részét ez a film, én most ezt lepontozom. Felháborítónak tartom, hogy egy neve sincsen "színésznő" a gyermektestével, különösebb színészi képesség nélkül Oscar-díjat nyerjen. Már amikor kijött a film, és megnéztem, már akkor elégedetlen voltam a színészi teljesítményekkel, a nem túl izgatóra sikeredett jelenetekkel, az elcsépelt "prosti vagyok, de gyorsan bele szeretek egy milliárdosba" történettel kapcsolatosan. Gondoltam, ez a film még véleményezést sem ér, annyira felejtősre sikeredett, már a nevekre se emlékszem, csak a két főszereplő csofadt testét látom magam előtt, ahogy vonaglik, és amit nagyon nagy kár volt meztelenül bemutatni. És akkor most jön a kérdés bennem. Mit is csinált a filmben összességében a hölgy? Hát ba...ott! És ezt kell díjazni? Eddig se egy példamutató életet mutatott be a film, de a fiatalabb generáció a sztori és a díjazás alapján mire is fog következtetni?! Hát nyilván arra, hogy meztelenkedjünk, szexeljünk pénzért, legyünk tehetségtelenek, és akkor azt igenis értékelni fogják. Borzasztó, nagy csalódás.
A filmről azt a pozitívumot eltudom mondani, hogy végig tartotta a figyelmet, hogy a hölgyike sorsa hogyan is alakul, de azt se gondolták túl, így csalódás volt ez a része is.
Most, hogy megtudtuk az Oscar-díj nyerteseit, és hiába nyerte nagy részét ez a film, én most ezt lepontozom. Felháborítónak tartom, hogy egy neve sincsen "színésznő" a gyermektestével, különösebb színészi képesség nélkül Oscar-díjat nyerjen. Már amikor kijött a film, és megnéztem, már akkor elégedetlen voltam a színészi teljesítményekkel, a nem túl izgatóra sikeredett jelenetekkel, az elcsépelt "prosti vagyok, de gyorsan bele szeretek egy milliárdosba" történettel kapcsolatosan. Gondoltam, ez a film még véleményezést sem ér, annyira felejtősre sikeredett, már a nevekre se emlékszem, csak a két főszereplő csofadt testét látom magam előtt, ahogy vonaglik, és amit nagyon nagy kár volt meztelenül bemutatni. És akkor most jön a kérdés bennem. Mit is csinált a filmben összességében a hölgy? Hát ba...ott! És ezt kell díjazni? Eddig se egy példamutató életet mutatott be a film, de a fiatalabb generáció a sztori és a díjazás alapján mire is fog következtetni?! Hát nyilván arra, hogy meztelenkedjünk, szexeljünk pénzért, legyünk tehetségtelenek, és akkor azt igenis értékelni fogják. Borzasztó, nagy csalódás. A filmről azt a pozitívumot eltudom mondani, hogy végig tartotta a figyelmet, hogy a hölgyike sorsa hogyan is alakul, de azt se gondolták túl, így csalódás volt ez a része is.