Közösség

Vélemény:

89 Csajos hétvége

(2026)

Ennyi őrületből csak egy fergeteges vígjáték születhet

Anna   2026.10.04 00:59
0

A Csajos hétvége nálam abszolút betalált! Már az első percektől érezhető, hogy itt nem kell komoly mondanivalót vagy mély drámát keresni, egyszerűen csak hátra kell dőlni és élvezni a teljes őrületet. És én bizony rengeteget nevettem rajta. Ritkán van olyan vígjáték, ahol ennyire működik a szókimondó humor, de itt több jelenetnél is hangosan felnevettem. A film egyik legnagyobb erőssége egyértelműen a humora. Nem finomkodik, nem akar mindenkinek megfelelni, és pont ettől működik. Néha teljesen elborult, néha pofátlanul szókimondó, de végig van benne egy olyan könnyedség, ami miatt egyszerűen jó nézni. A szereplők között is jól működik a kémia, és külön tetszett, hogy nem egy tökéletesen megírt, kiszámítható társaságot kapunk, hanem szerethetően kaotikus karaktereket. Persze nem hibátlan film, és aki komolyabb, tartalmasabb történetre vágyik, az valószínűleg nem ebben fogja megtalálni. De szerintem egy ilyen filmet nem is ezért néz az ember. A Csajos hétvége azt adja, amit ígér , egy önfeledt, pörgős és nagyon vicces kikapcsolódást. Nálam ez egyértelműen jó szórakozás volt, rengeteg nevetéssel, és simán ajánlom annak, aki egy igazán szókimondó vígjátékra vágyik. #amásikmami