Közösség

Vélemény:

66 Éjjeli ügynök - 2. évad

(2025)

Éjjeli ügynök - 2. évad

King Leonidas   2025.01.29 18:35
0

Az első évadra egyáltalán nem emlékeztem, pedig még anno értékeltem is, így a második elkezdése előtt felfrissítettem az emlékeimet. Ez alapján sajnos azt kell mondjam, ha anno arra közepest adtam, akkor ez a második évad, ha nem is nézhetetlen, de sima egyes. Tele vannak a részek logikátlanságokkal, a karakterek csak azért, hogy a történet valamerre haladjon, a józan észt teljesen mellőzve hoznak döntéseket (volt, hogy szégyenszemre fennhangon veszekedtem a képernyővel :D), sok-sok az olyan jelenet, amivel csak az időt húzzák (minek a tíz epizód, ha a sztori csak hatra elég?). A színészi játék sem túl fényes, bár egy ilyen színvonalú forgatókönyvhöz bőven elég. És apropó forgatókönyv. Manapság tele van a média a mesterséges intelligenciától való rettegéssel, hogy mi lesz például, ha elveszi a munkánkat. Látva ezt a sztorit, úgy gondolom, hogy ezt a szintet az AI is bőven képes lenne hozni, sőt... Aki látta az első évadot, tehet a másodikkal is egy próbát, de nagy csodára ne számítson, én mindenesetre már megbántam, hogy végigültem.