Közösség

Vélemény:

NA Nyolclábú követők

(2026)

Nagy pókok, kis élmény

Andika   2026.09.02 13:04
0

Őszintén szólva a Nyolclábú követők számomra elég nagy csalódás volt. A film alapötletében még bőven lett volna lehetőség. Óriáspókok, egy elszigetelt helyszín, pánik és túlélés. Ebből akár egy igazán szórakoztató horror is kisülhetett volna. Ehhez képest végig azt éreztem, hogy a film csak sodródik egyik jelenetből a másikba, anélkül, hogy igazán lenne bármi mondanivalója.
A legnagyobb problémám a történettel volt. Nem vártam mély filozófiai mondanivalót egy óriáspókokról szóló filmtől, de azért jó lett volna egy olyan cselekmény, ami miatt érdekel, mi történik a szereplőkkel. Ehelyett sokszor inkább unalmasnak éreztem, és amikor végre történhetett volna valami izgalmas, akkor sem tudott igazán lekötni.
A látvány és a megvalósítás is inkább gagyinak hatott számomra, ami egy ilyen filmnél még akár szerethető is lehetne, de itt sajnos nem lett belőle az a szórakoztatóan béna kategória. Inkább olyan érzésem volt, mintha egy jó ötletből nem sikerült volna rendes filmet építeni.
Egyszerűen nem adott sem izgalmat, sem különösebb élményt. A mozi után inkább az maradt bennem, hogy ennek sokkal jobbnak kellett volna lennie.
#premiervadasz