Közösség

Vélemény:

51 Beléd estem

(2026)

Beléd estem

Vivi   2026.02.11 22:29
1

A Beléd estem nálam nem okozott csalódást, mert eleve nem vártam tőle túl sokat. Inkább egy könnyed, egyszer nézhető romantikus vígjátékra számítottam. Sajnos még ezt a mérsékelt elvárást sem tudta igazán megugrani. Az alapötlet az amnézia, film a filmben, kilencvenes évek nosztalgiája, papíron akár szellemes is lehetett volna, de a megvalósítás számomra lapos maradt. A humor többnyire kiszámítható, a poénok nem nagyon viccesek, inkább csak elhangzanak. A két főszereplő között sem éreztem azt az igazi kémiát, ami egy romantikus történetnél elengedhetetlen lenne. Inkább tűnt korrekt szakmai együttműködésnek, mint szenvedélyes vagy izgalmas kapcsolatnak. A történetvezetés is biztonsági játékot játszik. Nem mer igazán mélyre menni érzelmileg, de nem is vállal be merészebb, komikus helyzeteket. Összességében egy ártalmatlan, de felejthető filmélmény volt. Nem bosszantóan rossz, inkább csak jellegtelen és egy romantikus vígjátéknál ennél azért többre vágytam volna. Valahogy hiányzott belőle az a plusz szív vagy frissesség, ami miatt még napokkal később is eszembe jutna.