Azzal, hogy Walt Disney legalább olyan makacs volt, mint Pamela Travers egy megismételhetetlen örök klasszikust adott a világnak.
Eddig néztem de nem láttam miről szól a Marry Poppins. Viszont ez megváltozott mikor megismertem a könyv ihletésének negédes történetét.
Emellett egészen átérezhettem mit is jelent egy írónak átadni idegen kezeknek szeretett művét, hisz ahogy elhangzik a filmben Baksék a családja.
Beletekinthettem egy számomra kedves alkotás megvalósításának pillanataiba: a rajzolásba, a zeneszerzésbe.
Azzal, hogy Walt Disney legalább olyan makacs volt, mint Pamela Travers egy megismételhetetlen örök klasszikust adott a világnak. Eddig néztem de nem láttam miről szól a Marry Poppins. Viszont ez megváltozott mikor megismertem a könyv ihletésének negédes történetét. Emellett egészen átérezhettem mit is jelent egy írónak átadni idegen kezeknek szeretett művét, hisz ahogy elhangzik a filmben Baksék a családja. Beletekinthettem egy számomra kedves alkotás megvalósításának pillanataiba: a rajzolásba, a zeneszerzésbe.