Rólam

a nevemről: Azért választottam mert szerintem az egyik legszebben csengő filmes név.

Egész apró koromtól elvarázsolt a filmek világa. A virgoncságom ellenére mindig voltak napok amikor bekuckóztam és untalan néztem a VHS kazettáim és DVDim. Ez most sincs sokkal másképp. Szeretem a filmeket amik kikapcsolnak, de azokat is amik bekapcsolnak vagyis elgondolkodtatnak és nyomot hagynak maguk után bennem. Szívesen hallgatok róluk kritikákat,olvasom el a könyvet ami ihlette őket és érdekel a háttértörténetük. 

 

 

 

2019. 02. 16.
Szánalmas, hogy Hoollywood az egykori remekműveken élősködik ahelyett, hogy valami újat és maradandót alkotna. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb feldoldozás vagy "folyt... több»
2018. 08. 12.
Egy olyan világról szól melyet elfújt a szél. Eleinre Kathy Scarlett Ohara egy elkényeztetett fruska akit szórakoztat ,hogy minden férfit elszédít. Udvarlói koszorúrjából... több»
3
2018. 08. 09.
Hatalmas lehetőség volt a filmben, de nem használták ki.... több»
2018. 08. 09.
Bevallom az én figyelmemet az operatőri munka ragadta meg. Például amikor a nyomdagépet látjuk. Rengeteg a gyönyörű beállítás. Tom Hanks és Meryl Streep ugyan külön-külön... több»
Kelly nem egy szokásos női főszereplő. Ahelyett, hogy egy toronyban várna lovagjára ő maga akar lovag lenni megmentve a bajba jutott dámákat. Nem érdeklik a szép ruhák és... több»
Micsoda nő (1990)
Anasztázia (1997)
Pocahontas (1995)