Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  

Vélemény:

 

71 Isten hozott Marwenben

(2018)

Látványos, de kissé üres

 
Mozéria   2019.05.04 12:05

Sajnos klasszikus példája a jól összerakott előzetesnek, a film maga messze elmarad a várakozásoktól. Egyáltalán nem szokásom semmilyen emberi tragédiát degradálni, most sem erről van szó. A megtörtént eset alapvetően jó alapot szolgáltat, de számomra nem sikerült jól megfogniuk a trauma utáni gyógyulás folyamatát, túlságosan elmerül annak virtuális oldalában, a valóság pedig foghíjas és olyan ugrások felett kellene szemet hunyni, amiket nagyon fontos lett volna jobban kifejteni. Helyenként kifejezetten unalmassá és vontatottá válik, hiába kifogástalan a technikai része, manapság ez már alap, nem jár érte pont...

Carell már bizonyított komoly drámai szerepekben, de Leslie Mann nagyon rossz választás volt, nincs meg az eszköztára ahhoz, hogy egy ilyen filmben komolyan lehessen venni, főleg úgy, hogy ezt is ugyanúgy próbálta megoldani mint az ótvar vígjátékait.

 
Alex Fekete 2019.05.05 13:05

Heló
Megkérdezhetném hol sikerült megnézni?
Neten sehol nem találtam meg.
Köszi

 
Mozéria 2019.05.05 19:05

Szia, én iTunes-on néztem ami fizetős, de ha ott fent van akkor a virágboltokban is tutira megtalálható.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.