Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Vélemény:

 

61 Godzilla: A szörnyek királya

(2019)

Godzilla: A szörnyek királya

 
Ms. Akárki   2019.05.31 20:05

Kifejezetten látványosak voltak a titánok és az harcuk, de az emberi tényező a filmben minden szempontból gyenge volt. A Stranger Things-es Milli Boby Brown is szörnyű és hiteltelen volt, pedig benne volt minden bizodalmam, mert a sorozatban nagyon minőségit alkotott. Gagyi történet de látvány és zene rendben. Egyszernézős is csak sajnos.

 
Norbert93 2019.06.02 16:06

Ha gagyi a történet és egyszernézős, akkor mire az 5 csillag?

 
emel63 2019.06.11 01:06

Ennek a filmnek a lényege,maga a \"LÁTVÁNY\" !Az ilyenfajta filmeknek a mondanivalója lényegében \"LÉNYEGTELEN\".Az emberfia,ha beül megnézni a filmet,tudja hogy milyen filmre űlt be,és csak avval törődjön,hogy az egyik ámulatból essen a másik ámulatba!Ehhez a filmhez nem kell Einsteini gógyi,hogy megértse az ember,hogy mi is a mondanivalója!Azért ülünk be a filmre,hogy kikapcsoljuk magunkat a külvilágtól!Csak ajánlani tudom mindenkinek.....aki szereti az ilyesfajta szórakozást.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.