Vélemény:

 

63 Hogyan legyél latin szerető

(2017)

Kellemes csalódás

 
Crystaldeer   2023.04.11 15:13
0

Ha a mafab a 300 legjobb szatíra közé sorolja, akkor sejthetjük milyen filmről van szó.
Passzívan kezdtem el nézni egy családi eseményen, miközben a háttérben futott a tv-ben. De már az elején volt pár olyan jelenet, amire odapillantottam és felkeltette az érdeklődésemet, ezért úgy gondoltam adok egy esélyt neki. Különben nem biztos, hogy valaha megnéztem volna.
Pedig aztán kellemesen csalódtam, igazán szórakoztató volt, függetlenül a közhelyes viccektől.
Elég gyakori, hogy a spanyol-amerikai kooperációs filmeknél bele írnak egy-egy párbeszédet spanyolul is a jelenetekbe, ami külön pozitívum, hogy ezen magyar szinkronnál se változtattak. Ez amúgy azért van így, mert az adott színész sokkal jobban tudja a temperamentumosabb jeleneteket az anyanyelvén kifejezni. Ebben a filmben Salma Hayek szólalt meg spanyolul és ez így nagyon jó volt. A kis Hugo karaktere is sokat dobott a filmen. De ne essünk tévedésbe, mert ettől még nem nagyon lesz belőle egy családi vígjáték. A film témáját illetően sokkal jobb lett ez, mint egy Adam Sandler-Rob Schneider-David Spade trió vígjáték, melyek szerintem sokkal közönségesebbek és alpáribbak. Nem mellesleg azokban is szerepelt már Salma Hayek.
De úgy gondolom ebben a filmben minden szereplő nagyon a helyén volt. Emellett szuper volt a szinkron leosztás is. Pásztor Erzsi hangját külön kiemelném. Ebben a szerepben is igazán remekelt és szintén egy pluszt adott hozzá az értékelésemhez.
Összességében teljesen jó vígjáték, egyszer megnézhető.

 
Sz396367 2023.04.12 22:17
0

Szia!
Ha nem veszed személyes sértésnek hogy megkérdezem, le tudnád kérlek írni a film végét, mert az utolsó 15 percet már nem tudtam felvenni.Köszi.