Vélemény:

61 A leleplezés napja

(2026)

A leleplezés napja

Kittikee   2026.06.17 11:35
1

Kicsit lassú, de teljes mértékben érthető volt a film mondanivalója. Igazából nem is értem, mit csodálkoztak úgy az emberek, meg a felkészítés a jövőre nézve, mintha nem tudnánk, hogy mi folyik nagyon sok éve titkos bázisokon... kezdve a roswelli üggyel. Tudjuk jól, hogy nem csak a mi bolygónk létezik, és nem csak mi, emberek létezünk. Az univerzum hatalmas. Trump bá' elindította a sz@rlavinát, Spielberg 2 órában összerakta a lényeget, és slussz-pássz! Lesz itt még meglepetés... Nyilván ezen filmek okkal készülnek az évek során, nem a kisujjból lett kiszippantva. Ok, és okozat... és filmek.

RangerHMMWV 2026.06.22 21:11
1

Olvass el néhány kommentet innen, meglepődsz mennyi földhöz ragadt óvodás elméjű felnőtt nézte meg a filmet és azt hitték majd valami hiperszuper menő lenyűgöző alkotást kapnak- a pénzükért XDXDXDXD
Nahh ezért nem mutatkoznak meg a fejlett lények, mert itt a Földön csupa majomember él, akik csak a hétvégi szórakozásért dolgoznak egész évben, ........
húú nem is megyek bele, de nem írhatok csúnyákat sem, maradjunk annyiban hogy vártuk már elég régóta hogy bemutassák/elmondják az igazságot- persze csak így tudták/ lehet ezeknek a majmoknak és még így sem azzal foglalkoznak hanem hú fizettem a jegy áráért és nem tetszett stb
Én gyerek korom óta várom 30 éve, anyám is foglalkozott a témával csak 90-es években Itthon nem igazán volt anyag hozzá, net még ne mvolt...
Ismerek volt osztálytársat Akit szintén érdekelt..., Neki volt videója
Az egyházas rész vicces volt: miben hiszünk majd ezután, aztak., hát ez a baj, a tömegek hinni akarnak és nem tudni/ tudás nélkül élni.
Szegény kis űrhajó manók rendesen kipurcantak- sajnálom Őket és főleg hogy az amerikai kormány megkínozta azt a 2 túlélőt. :(((
Amúgy készült másik film is Róla: Paul nah az is100%-ban megmutatja hogy mire volt képes és elmondja mi a protokoll erre az USA védelmi.... kiszedni belőle a tudást amivel hatalomra tehetnek szert, fejlesztéseket vissza nyerni és drága pénzekért eladni a társadalom számára- amúgy ebben élünk, ezért nincs pénzünk soha semmire mert meg kell fizetnünk az árát amit ingyen oda adtak volna a lények!!!!!!!
Telepátia, nagyon fontos téma, embereknél is működik kismértékben.....

Kittikee 2026.06.22 22:26
0

Paul a kedvenc filmem egyike!
Számtalanszor megnéztem már, pár hete ismét.
Azon felül hogy hatalmas forma, és iszonyat jó vígjáték, de ellenben bizony elgondolkodtató is....legalábbis...nekem, és nyílván még jó pár embernek a világon.