Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
31
Szereplők
23
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 02.

Kicsit féltem a filmtől, mert cím alapján egy giccses, romantikus film is lehetett volna. Ehhez képest kellemeset csalódtam, köszönhetően Al Pacino nagyszerű alakításának. Emellett jó volt látni az ifjú Philip Seymour Hoffmant is, aki bár mellékszereplő, de szintén jól hozta a szerepét (kár hogy már nincs köztünk).

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Zseniális film, amely tökéletesen jól meg van komponálva.


 
Deku   2017. 07. 23.

Azt nem is kell mondjam, hogy Al Pacino itt is remekelt. Ez már szinte természetes. Viszont maga a film kellőképpen hangsúlyban van romantika terén. Nem esett túlzásba.

 
sabnock666   2019. 01. 26.

Csak Pacino miatt néztem meg annak idején,igaz azóta többször láttam már televízióban,és kimondom,szuper kis romantikus,férfiaknak is bátran nézhető film...Nincs túlgondolva,csak folyik a történet,és magával ragad.Ajánlott !

 
szucszoli   2018. 12. 26.

Kellemes meglepetés volt ez a film. Nagyon könnyen elcsúszhatott volna a nyálas, tenyérbemászó romantika irányába, de végül jól tették, hogy nem ebbe az irányba vitték el a sztorit. Megvolt benne a megfelelő távolság és mértéktartás a romantikus jellege iránt. Jó karaktert írtak Alpacino-nak és egy kiemelkedően jó apa-fia jellegű kapcsolat bontakozik ki két olyan ember között, akiknek egyébként semmi közük nem lett volna egymáshoz... Közel sem tökéletes film, mert vannak olyan hatásvadász gesztusai, amik inkább meghamisítják a valóságot, de ha ma tudnának az amerikaiak ennyire jó filmet csinálni, az nagyon nagy dolog lenne!

Chris O'Donnell
Al Pacino
Chris O'Donnell

A film összbevétele 134 895 607 dollár volt (imdb.com).

 

Leonardo DiCapriot meghallgatták Charlie szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Al Pacino többször is járt a forgatás alatt egy vakok számára fenntartott intézményben, és úgy próbálta gyakorolni a vakságot, hogy nem hagyta a szemének a dolgokra való koncentrálást.

(wintermat)
 

A fiúk előkészítő iskolájának a helyszínét lány előkészítő iskolának használták a Császárok klubjában.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.