Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90
Filmadatlap
 
31
Szereplők
24
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 11. 30.

legújabb vélemény

Inspiráló film is lehetne, de nem az. Számomra legalább is nem jött be. Persze az látszik hogy az Életrevalók film ebből építkezett és a sztori átdolgozva működik is. A film helyenként kicsinyes és együgyű. Al Pachino nagyon igyekszik ezt nem lehet elvitatni tőle , még sem alkotott maradandót mint ittas vad vak katona. Annyi tanulsága van a filmnek hogy a sors útjai kifürkészhetetlenek.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 02.

Kicsit féltem a filmtől, mert cím alapján egy giccses, romantikus film is lehetett volna. Ehhez képest kellemeset csalódtam, köszönhetően Al Pacino nagyszerű alakításának. Emellett jó volt látni az ifjú Philip Seymour Hoffmant is, aki bár mellékszereplő, de szintén jól hozta a szerepét (kár hogy már nincs köztünk).


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Zseniális film, amely tökéletesen jól meg van komponálva.

 
Deku   2017. 07. 23.

Azt nem is kell mondjam, hogy Al Pacino itt is remekelt. Ez már szinte természetes. Viszont maga a film kellőképpen hangsúlyban van romantika terén. Nem esett túlzásba.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 26.

Csak Pacino miatt néztem meg annak idején,igaz azóta többször láttam már televízióban,és kimondom,szuper kis romantikus,férfiaknak is bátran nézhető film...Nincs túlgondolva,csak folyik a történet,és magával ragad.Ajánlott !

 
szucszoli   2018. 12. 26.

Kellemes meglepetés volt ez a film. Nagyon könnyen elcsúszhatott volna a nyálas, tenyérbemászó romantika irányába, de végül jól tették, hogy nem ebbe az irányba vitték el a sztorit. Megvolt benne a megfelelő távolság és mértéktartás a romantikus jellege iránt. Jó karaktert írtak Alpacino-nak és egy kiemelkedően jó apa-fia jellegű kapcsolat bontakozik ki két olyan ember között, akiknek egyébként semmi közük nem lett volna egymáshoz... Közel sem tökéletes film, mert vannak olyan hatásvadász gesztusai, amik inkább meghamisítják a valóságot, de ha ma tudnának az amerikaiak ennyire jó filmet csinálni, az nagyon nagy dolog lenne!

 
Laci000   2015. 06. 02.

Elejétől a végig nagyon élvezetes film. Remek a történet, a színészek nagyszerűek, Philip Seymour Hoffman is megmutakozik és Chris O'Donnell-re se lehet panasz. A feldolgozás nagyon, már szinte tökéletes.

Chris O'Donnell
Al Pacino
Chris O'Donnell

A film összbevétele 134 895 607 dollár volt (imdb.com).

 

Leonardo DiCapriot meghallgatták Charlie szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Al Pacino többször is járt a forgatás alatt egy vakok számára fenntartott intézményben, és úgy próbálta gyakorolni a vakságot, hogy nem hagyta a szemének a dolgokra való koncentrálást.

(wintermat)
 

A fiúk előkészítő iskolájának a helyszínét lány előkészítő iskolának használták a Császárok klubjában.

(VFTS)
 

Al Pacino és Gabrielle Anwar két hétig tanulták a táncuk koreográfiáját, melyet három napba telt felvenni.

(hp)
 

Al Pacino a method acting szellemében sokszor még a forgatási szünetekben is szerepeben maradt.

(hp)
 

Trask egy alkalommal ezt mondja Slade-nek:'You are out of order!'. Ugyanez a mondat hangzott el Al Pacino szájából az 1979-es Az igazság mindenkié című filmben is.

(hp)
 

Szinte az összes szállodai jelenetet éjszaka forgatták, hogy minél kevesebbszer zavarják meg őket a hotel alkalmazottai és a rajongók.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.