Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Puncs   2019. 04. 06.

legújabb vélemény

Szerintem ez egy kedves, szerethető film, tele humorral. Az igaz, hogy elég kiszámítható a sztorija, de mégis annyira szórakoztató az egész, a humora is egészen egyedi. Russel Crowe és Marion Cotillard remek választás volt a főszerepekre. Nekem nagyon tetszett, lekötötte a figyelmemet az elejétől a végig.

 
dailyfilmsan   2018. 01. 24.

Magával ragadó film! Elvarázsol az a kettősség, ami a Londoni komor üzleti világ és a harmonikus Provance-i borvidék között jön létre. Egy belső önfelismerés bontakozik ki a szemünk előtt egy zárkózott szívtelen emberben újra felébred a gyermeteg én és ettől visszaköltözik belé a boldogság. A Napsütötte Toszkána francia férfifőszereplős változata.


 
Curacao86 Nézhetetlen  2016. 10. 24.

Vígjáték, dráma, romantikus - nos, egyik sem igazán, hiába van benne egy nagy névnek számító férfi főszereplő és készítette egy jó hollywoodyi rendező, valamiért hiányzik belőle a film címe alapján elvárt életérzés, hangulat. Olyan, mint egy olcsó bor, amit a sarki boltban veszek meg, holott a csomagolás alapján azt várom, hogy több (tíz)ezres árba kerülő minőséget kapjak. Erősen felejtős.

 
Dorkateo   2016. 07. 28.

Nem értem, miért nem lett sikeres ez a film és miért van lepontonzva az IMBD-n. Scotték filmjei nagyon jók, pedig én nem vagyok egy akciófilm kedvelő. Eza film ugyan nem akciófilm, mégis kiválóan szerkesztett, stílusos darab. A szereplőket imádom, Russel Crowt talán nem is kell mondanom miért, de kiemelném Albert Finney-t pl, akit az Erin Brockovich-ban szerettem meg. Az más kérdés, hogy olvastam a könyvet is, kitűnő, de köszönő viszonyban sincs ezzel az adaptációval. Annyira más, hogy nem csalódás elovasni, észre sem venni, hogy ugyanarról a történetről lenne szó.

 
Zenta   2017. 03. 01.

Aranyos és kedves film, bár vannak benne logikai bukfencek, de ezek nagyjából senkit sem zavarnak, a gyönyörű helyszínek, a jól eltalát filmzene és a remekül kiválasztott színészek bőven elviszik a filmet, ami nem lesz filmtörténeti remekmű, de mindenképp kellemes kikapcsolódás.

A film összbevétele 7 458 269 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Aaron Eckhart is szerepelt volna a filmben.

(rbernadett)
 

Ridley Scott eddigi egyetlen vígjátéka.

(rbernadett)
 

A rendező, producer Ridley Scott állítása szerint a film összes jelentének forgatási helyszíne mindössze 8 percre volt provence-i otthonától, ahol 15 évig lakott.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.