Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Bor, mámor, Provence (2006)

A Good Year
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Zsófi Várhalmi   2021. 10. 12.

legújabb vélemény

0

Könnyed, vicces, nem túl bonyolult film. Kellemes kikapcsolódás. Szerethető karakterek. Elrugaszkodik ugyan a valóságtól, de a mondanivalója örökérvényű, és az élet valódi értékeire hívja fel a figyelmet.

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Szerintem ez egy kedves, szerethető film, tele humorral. Az igaz, hogy elég kiszámítható a sztorija, de mégis annyira szórakoztató az egész, a humora is egészen egyedi. Russel Crowe és Marion Cotillard remek választás volt a főszerepekre. Nekem nagyon tetszett, lekötötte a figyelmemet az elejétől a végig.

 
dailyfilmsan   2018. 01. 24.

0

Magával ragadó film! Elvarázsol az a kettősség, ami a Londoni komor üzleti világ és a harmonikus Provance-i borvidék között jön létre. Egy belső önfelismerés bontakozik ki a szemünk előtt egy zárkózott szívtelen emberben újra felébred a gyermeteg én ... több»

 
Dorkateo   2016. 07. 28.

0

Nem értem, miért nem lett sikeres ez a film és miért van lepontonzva az IMBD-n. Scotték filmjei nagyon jók, pedig én nem vagyok egy akciófilm kedvelő. Eza film ugyan nem akciófilm, mégis kiválóan szerkesztett, stílusos darab. A szereplőket imádom, ... több»

 
Curacao86 Nézhetetlen  2016. 10. 24.

0

Vígjáték, dráma, romantikus - nos, egyik sem igazán, hiába van benne egy nagy névnek számító férfi főszereplő és készítette egy jó hollywoodyi rendező, valamiért hiányzik belőle a film címe alapján elvárt életérzés, hangulat. Olyan, mint egy olcsó bo... több»

 
Zenta   2017. 03. 01.

0

Aranyos és kedves film, bár vannak benne logikai bukfencek, de ezek nagyjából senkit sem zavarnak, a gyönyörű helyszínek, a jól eltalát filmzene és a remekül kiválasztott színészek bőven elviszik a filmet, ami nem lesz filmtörténeti remekmű, de mindenképp kellemes kikapcsolódás.

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

0

Tele van izgalommal és pörgéssel a film. Magával ragad a film és a fordulatokkal el se akar engedni. Szerintem egyik legjobb film. Egyik nagyon nagy kedvenc filmem, alakítás szempontjából és látványból is.

A film összbevétele 7 458 269 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Aaron Eckhart is szerepelt volna a filmben.

(rbernadett)
 

Ridley Scott eddigi egyetlen vígjátéka.

(rbernadett)
 

A rendező, producer Ridley Scott állítása szerint a film összes jelentének forgatási helyszíne mindössze 8 percre volt provence-i otthonától, ahol 15 évig lakott.

(rbernadett)