N/A
Nefarious

Nefarious

Nefarious
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
27
Szereplők (27)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A kivégzés tervezett napján egy elítélt sorozatgyilkos pszichiátriai vizsgálaton vesz részt, amelynek során azt állítja, hogy ő egy démon, és hogy a pszichiáter is elkövet majd három gyilkosságot.

(szarka84)

Forgatókönyvíró: Chuck Konzelman, Cary Solomon
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023
 
2023.09.08 Jocpappa

legújabb vélemény

10/5

Nem egyszerű ezt a filmet véleményezni, mert se nem horror, se nem thriller. Abszolút nem az volt, amire számítottam. Nem rossz film, de inkább gyenge, mint jó, véleményem szerint. Az egyedi megoldás tetszik, hogy fejpördülések meg démoni ordibálás helyett egy egyszobás, beszélgetős filmet hoztak ki belőle. Illetve a démonnak is vannak komoly gondolatai (külön tetszik, hogy jobboldali a démon, nagyon helyes :D). Mégis összességében olyan film, amiből alig emlékszem már most valamire, nem fog maradandó gondolatokat ébreszteni.

0
 
2023.06.11 kabel

Érdekes hangulat

Nem igazán értettem, milyen film ez. Abban a hitben voltam, hogy ez egy God's not Dead-féle keresztény propaganda, de film inkább az ördög jelenlétéről szólt. Nem is misztikus, hisz már korai jelenetekben természetfeletti erőket mutat be, amikre nincs logikai magyarázat, és a film meg sem próbálja ezt kifejteni. Azontúl, hogy egy érdekes, karakterközpontú horrort mutat be, nem igazán történik semmi a filmben. Olyan, mintha egy másik film felvezető jelenetét látnánk. Ez nem jelenti azt, hogy a film időt húzna, nem éreztem unalmasnak vagy lassúnak. A probléma inkább az, hogy a cselekmény egy irányba megy végig, és nincs meglepetés vagy furcsaság, pedig a film belső mechanikája rengeteg érdekességre adott volna lehetőséget.

0