Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
65

The Belko Experiment (2016)

The Belko Experiment
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
8
Videók
 
BoBamburg   2019. 07. 20.

legújabb vélemény

Vedd alapul a Battle Royale-t, helyezd át a helyszínt egy kolumbiai irodaházba, a japán diákokat cseréld le inges-nyakkendős irodistákra és kész is a Belko Experiment. Egy szórakoztató, pörgős slasher vígjáték, ami nem rossz a maga nemében, de az egy évvel későbbi The Mayhem (ami szintén hasonló témát feszeget) szerintem jóval ütősebbre sikeredett.

 
T.Andras   2017. 08. 27.

Láttam már ehhez hasonló filmet, nem is egyet, mégsem bánom, mert tetszett és jól szórakoztam. Várható volt, hogy a végén még tartogat meglepetéseket, kíváncsi vagyok, készül e majd folytatás.


 
ocskol   2017. 08. 28.

Nagyon sok film készült már ezzel a történettel, így nem túlságosan egyedi ez a film, ráadásul a befejezés erősen hajaz egy másik, nagyon népszerű alkotásra. Hogy melyikre azt azért nem írom le, hogy meglepetés legyen azoknak, akik esetleg úgy döntenek, hogy végignézik.

Michael Rooker
David Dastmalchian
Tony Goldwyn
Tony Goldwyn
Tony Goldwyn
John Gallagher Jr.
Adria Arjona
Tony Goldwyn
Tony Goldwyn
Tony Goldwyn
 
A produkció tehát egyszerre tekinthető a "két szék között a padlóra" tipikus esetének és egy megbízható, másodvonalas horror-thrillernek: fókuszálhatunk arra, hogy humorban és intelligenciában sem üti meg az alapötlet alapján elvárható szintet, de arra is, hogy magabiztosan gyúrja össze filmes előképeit és sorolja fel azokat a stílusjegyeket, amelyeket egy kevés ambícióval, de annál nagyobb vérszomjjal rendelkező alkotásnak fel kell sorolnia. 6/10 több»
 
Összegezve a dolgokat, a The Belko Experiment egy szórakoztató, vérgőzös akció-horror, amit a színészi játék, néhány egészen feszült képsor és az értő rendezés bőven az átlagos kategória fölé billent. De így is akadnak hiányosságai, melyek nem engedik, hogy feljebb nyújtózzon. Ennek ellenére visszatért a hitem McLean uraságba és remélem, következő munkája is legalább ilyen jó lesz.

Értékelés: 7/10 több»
 
Mindent összevetve a The Belko Experiment készítői remek munkát végeztek: sikerült egy kifejezetten szórakoztató, pörgős, de ugyanakkor tartalommal megtöltött filmet összehozni, mindezt úgy, hogy nem akar a másfél órás játékidőben, erőltetett módon világmegváltó gondolatokat közvetíteni. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.