62% 51 szavazat
LOLA

LOLA

LOLA
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
14
Szereplők (14)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

FILMINFÓ

1940-et írunk, amikor Thom és Mars építenek egy gépet, a LOLA-t, amely képes lehallgatni a jövőből érkező rádió- és tévéadásokat.

(szarka84)

Rendező: Andrew Legge
Forgatókönyvíró: Andrew Legge, Angeli MacFarlane
Ország: Egyesült Királyság, Írország
Premier: 2022 | HBO Max (2023.09.11.)
 
2023.12.25 Majorkas

legújabb vélemény

Érdekes

Indokolatlanul alábecsült film, amit véletlenszerűen találtam a Maxon. Egyébként is vevő vagyok az időutazós témájú filmekre, és itt egy eléggé innovatív verzióját ismerhettük meg. Sajnos a befejezést kissé elbagatellizálták, de mindenesetre érdekes volt.

0
 
2023.09.19 Emmersson

Ne szórakozz az idővel!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az időutazás vagy legalább egy más idősík megismerése mindig érdekes téma. Főleg a jövőbe utazás vagy bepillantás. A múlt ismerete adott, ott a megváltoztatásban rejlik lehetőség és a konfliktus előidézése. A LOLA (borzalmas cím, egészen mást várnék ... Teljes kritika

1
 
2023.12.21 Ahoj poplacsek

8/10, megöltük David Bowie-t

... és újrateremtettük egy módosult formában. Nagyon innovatív maga a forgatókönyvötlet és a kivitelezés is. Nem hibátlan, de igazán érdekes. Két lánytestvér a második világháború hajnalán összedob egy vevőberendezést, amivel jövőbeni rádióhullámokat tudnak befogni. Ez először szórakoztató időutazást tesz számukra lehetővé, de aztán jönnek a következő kézenfekvő hasznosítási módok. A jövőből kinyert információk visszahatnak a jelenre, és ez az időutazós filmek alaptörvényei szerint nem kívánt következményekkel jár. Az egész megvalósítás nagyon alternatív, a mainstream filmvilágot preferáló nézők furcsának, hovatovább pocséknak találhatják.

0
 
2023.09.15 stomachh

Az ötlet remek. De végül ami kerekedett belőle, azt már nem mondom jónak. Különleges a film, de a megvalósítás vérszegény.

0
 
2022.07.23 penci

Bár az alapgondolat felkeltette a kíváncsiságomat, túl sok sebből vérzett az egész ahhoz, hogy élvezni tudjam - az alakítások erőltetettek, a forgatókönyv nem túl hihető, egyszerűen végig szinte csak szívtam a fogam, hogy lehet ennyire kínos az egész.

0