Szerelmi átverés

Szerelmi átverés

Mica è Colpa Mia

Az adósságban fuldokló két testvér tervet eszel ki egy gazdag örökösnő átverésére és nápolyi otthonuk megmentésére – ám a váratlan szerelem hamarosan megnehezíti a tervet.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Caterina Salvadori, Ciro Zecca
Ország: Olaszország
Premier: 2025 | Netflix (2025.01.01.)

Roberto De Francesco
Vincenzo Nemolato
Loris De Luna
Loris De Luna

2025.02.03 Yosihiro

Életünk pillanatai

Szeretem az ilyen könnyed, romantikus vígjátékokat. Ebben most sem csalódtam. Nálam a sztár a kis Napóleon. :) A viccet félretéve, igazi vígjáték olasz érzésekkel és temperamentummal. Kicsit erőltetett a forgatókönyv, de szerintem a szereplők túlmutatnak ezen, és tudnak adni az alkotáshoz. Nem kell számítani egy hatalmas filmre és hatalmas poénokra. Itt a mondanivaló a lényeg, és persze a szerelem kibontakozása, ami így Nápolyban felvillanyozza az embert. Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés közepes. A szereplők tudnak adni pluszt, a képi és hangi effektek jók. Így elmondhatjuk, hogy egy közepestől jobb alkotást kapunk, és én ezt négy csillaggal osztályozom. Szerintem ebben a filmben ott van minden apró plusz, ami miatt érdemes megnézni. A humor, a színészi alakítás igazi olasz temperamentum. Az érzelmeket jól jelenítik meg, lehet érezni a szerelem és romantika varázsát. A másik plusz számomra a boldog befejezés, és ezt megkapom, ami nagyon tetszett, ötletes és megmosolyogtató befejezése a filmnek. Pár szó a látványról: Olaszország, Nápoly szerintem egy remek város, és érezni a lüktetést. Csodálatos képeket kapunk a filmben, ami szerintem a közepes színvonalon is emel. Csak ajánlani tudom, szerintem remek kikapcsolódás, nem lehet benne csalódni, ha egy könnyed filmre vágyunk. Üdv: Yosi

2025.01.03 Fikatours_blogger

Egy négyes osztályzattal nyitom meg az értékelések sorát. Bár ez a romkom elég közhelyes, mégis van benne valami olasz báj.

2025.01.10 Atis206

Egyszer nézhető, elég gyenge alkotás! Jómagam szeretem a romantikus vígjátékokat, de ez egy picit sem tudott megfogni.