Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

120 dobbanás percenként

(120 battements par minute)
 
28
6
4
17
 
Deku   2017. 12. 09.

Eleinte vonakodtam aztán ez nem is változott meg a film végére sem. Borzasztó. Nem tetszett, hogy be kell valljam de ezt most nagyon benéztem, mivel amilyen jónak tűnt annyira lett rossz.

 
tomvétsz   2017. 11. 19.

Nehezen tudtam eleinte mit kezdeni a filmmel, hiszen ezzel a témával én még igazán nem találkoztam a mozivásznon, ráadásul én a kilencvenes években nőttem fel, így annak hangulatát nem igazán ismerem, bár innen szemlélve nagyon nosztalgikus érzés fogott el. Egy biztos, hogy engem ez a betegség nagyon is elkezdett foglalkoztatni.

 
bocerkaa   2017. 11. 17.

Gyakorlatilag egy tökéletes filmet láttam. Átütő erővel beszél a reményről és a szenvedésről, olyan nyelven szól az emberhez, ami mélyen meg tud érinteni, és sajnos ez manapság egyre ritkább élmény a mozikban.

 
Alphik   2017. 11. 16.

Nem is annyira a film hangulata, mint inkább maga a téma fogott meg. Nekem egyszerűen még mindig kattog rajta az agyam. Szerintem nagyon ütős ebből a szempontból.

 
Denisqoo   2017. 11. 12.

Fú de kemény film volt ez, piszkosul erős alakításokkal. A 1990-es évek aids hullámát talán még nem dolgozták fel filmes eszközökkel (én legalábbis nem tudok róla), de ha már hozzányúlnak, akkor így érdemes csinálni. Le a kalappal.

Arnaud Valois
Adele Haenel
Nahuel Pérez Biscayart
Arnaud Valois
Arnaud Valois
Arnaud Valois
Adele Haenel
Arnaud Valois
Adele Haenel
Vox.hu - 120 dobbanás percenként
Bár egy kritikában sokszor nem szerencsés lírai megfogalmazásokat alkalmazni, de ahogy a film címe is utal rá, halljuk, látjuk, érezzük, ahogy az a percenként 120 szívdobbanás egyszer csak abbamarad. Szívszorító. 85/100
Smoking Barrels - 120 dobbanás percenként
Mondhatni, a 120 dobbanás percenként annyira hűen és módszeresen szeretne emlékeit állítani az ACT UP küzdelmének, hogy filmként ezen kívül más funkciót nem is tölt be. 7/10
Cornandsoda.com - 120 dobbanás percenként
Esetenként nagyon erős vizuális látványt nyújt, ami a jó rendezés további bizonyítéka. Mindenkinek ajánlom, akit érdekelnek a szociális problémák, s azok lehetséges kezelési módjai. 76/100
 

A film költségvetése 5 millió dollár volt.

(hp )
 

A 120 dobbanás percenként világpremierje a 2017-es Cannes-i Filmfesztiválon volt. A bemutató után a The Orchard azonnal megvásárolta a film amerikai forgalmazásának jogait.

(hp )
 

A kritikusok igen pozitívan fogadták a drámát. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon 96 százalékon áll (2017. május).

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.