Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

120 dobbanás percenként

(120 battements par minute)
 
jazzy  2017. 11. 10.

Erős, és társadalmilag fontos témát boncolgató film, bár nem biztos, hogy mindenkinek be fogja venni a gyomra, de én azt mondom, hogy érdemes áldozni rá, mert meghálálja a film.

 
tomvétsz  2017. 11. 19.

Nehezen tudtam eleinte mit kezdeni a filmmel, hiszen ezzel a témával én még igazán nem találkoztam a mozivásznon, ráadásul én a kilencvenes években nőttem fel, így annak hangulatát nem igazán ismerem, bár innen szemlélve nagyon nosztalgikus érzés fogott el. Egy biztos, hogy engem ez a betegség nagyon is elkezdett foglalkoztatni.

 
bocerkaa  2017. 11. 17.

Gyakorlatilag egy tökéletes filmet láttam. Átütő erővel beszél a reményről és a szenvedésről, olyan nyelven szól az emberhez, ami mélyen meg tud érinteni, és sajnos ez manapság egyre ritkább élmény a mozikban.

 
Alphik  2017. 11. 16.

Nem is annyira a film hangulata, mint inkább maga a téma fogott meg. Nekem egyszerűen még mindig kattog rajta az agyam. Szerintem nagyon ütős ebből a szempontból.

 
Denisqoo  2017. 11. 12.

Fú de kemény film volt ez, piszkosul erős alakításokkal. A 1990-es évek aids hullámát talán még nem dolgozták fel filmes eszközökkel (én legalábbis nem tudok róla), de ha már hozzányúlnak, akkor így érdemes csinálni. Le a kalappal.

Arnaud Valois
Adele Haenel
Nahuel Pérez Biscayart
Arnaud Valois
Arnaud Valois
Arnaud Valois
VOX.hu - 120 dobbanás percenként
Bár egy kritikában sokszor nem szerencsés lírai megfogalmazásokat alkalmazni, de ahogy a film címe is utal rá, halljuk, látjuk, érezzük, ahogy az a percenként 120 szívdobbanás egyszer csak abbamarad. Szívszorító. 85/100
 

A film költségvetése 5 millió dollár volt.

(hp)
 

A 120 dobbanás percenként világpremierje a 2017-es Cannes-i Filmfesztiválon volt. A bemutató után a The Orchard azonnal megvásárolta a film amerikai forgalmazásának jogait.

(hp)
 

A kritikusok igen pozitívan fogadták a drámát. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon 96 százalékon áll (2017. május).

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.