Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
28
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók

 
JcWh   2019. 01. 26.
Tökéletlen de hiteles film a túszdrámáról

Habár egy-két jelenetnél eléggé rezeg a léc, hogy a film elég B-kategóriás TV filmnek tűnjön, azonban az eredeti helyszínek, az izgalmas történetvezetés, de főleg William Holden és Franco Nero bámulatosan jó alakítása révén mindenképp top minőségű filmet kaphat a néző. Az efféle szerepek különösen jól álltak a már megidősödött Holden-nek, csakúgy mint következő szerepe is a Hálózatban. Különösen érdekes és rendkívül jól lett eltalálva az események pontos ábrázolása, amelyek információtartalma miatt is érdemes időt áldozni a filmre.

 

A filmet azokon a helyeken forgatták (olimpiai falu és a Fürstenfeldbruck reptér), ahol a túszdráma a valóságban zajlott.

(JcWh)
 

William Holden második TV-s filmje a The Blue Knight (1973) után.

(JcWh)
 

A film nem aratott sikert, az USA-ban csak egyszer vetítették a TV-ben, míg Németországban betiltották forgalmazását. Viszont az arab világ hősnek tekintette a Franco Nero által játszott megszállott terroristát.

(JcWh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.