Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84

36 (2004)

36 Quai des Orfèvres
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
Videók
36
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

legújabb vélemény

Daniel Auteuil az egyik kedvenc francia színészem, nagyrészben emiatt a film miatt. Az egyik kedvencem, és Depardieu is remekül játssza a negativ szerepet.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Megosztó film lehet. Intellektuális, hosszú, de érdekes. Én személy szerint teljesen beleéltem magam a főhős helyébe, így nagyon jó volt.


 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Nem mondhatnám, hogy túl maradandó élményt adott eme alkotás. Sajnos nem mondhatom, hogy eldobtam magam, nem lett bűn rossz szóval azt se lehet ráakasztani, hogy ez vétek az emberiség ellen, de ha egy kellemes akarok nézni nem ez fog első alkalommal eszembe jutni.

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Na ez már egész kis pöpec film lett. Ilyet eltudnék viselni máskor is az már egyszer biztos. A kerekterek kidolgozása a toppon volt véleményem szerint és a megjelenítés sem volt rossz. Röviden összefoglalva nekem tetszett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.