Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
Videók
9 rota
 
MMcFly2015   2016. 04. 02.

legújabb vélemény

Nagyon jó kicsit elrugaszkodni a hollywoodi sablontól, és maga az amerikai hadszíntértől. Kemény orosz film, ami a 2 és fél óra alatt egy szép kerek történetben mutatja be a fiatal katonák gyötrelmeit. A kiképzés hangulata kicsit az Acéllövedékek című filmre emlékeztetett. Miután kiküldik őket a háborúba, kb. 20-25 percig van egy kis üresjárat, inkább az Afganisztánban töltött katonaéveket tárja elénk. A film befejezése szinte tökéletes. Kemény összeütközés és dráma. Utóbbit az elsőosztályú filmzene tökéletesítette. Háborús filmek kedvelőinek ez (is) tökéletes választás.

 
hsanya182   2015. 10. 26.

Valós eseményen alapul, melyek 1988. január 8.-án a Provincia hegyen történtek. A film eslő fele a kiképzésről, katonaélet nehézségeirő és az összetartozásról szólnak, majd a második fele az Afganisztáni misszióról. A film végefele lesznek csak lövöldözések. A háború egyenlő a halállal, avagy a harc a "semmiért"! A techinai megoldások nem olyan jók (műrobbanások stb...) A film erőssége a katonaélet bemutatása és a film végi erős dráma!! :) Aki katonának készül közelező darab! :) A film mondanivalója a "A kilencedik légió"-ra hasonlít.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.