Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
Videók
9 rota
 
hsanya182   2015. 10. 26.

Valós eseményen alapul, melyek 1988. január 8.-án a Provincia hegyen történtek. A film eslő fele a kiképzésről, katonaélet nehézségeirő és az összetartozásról szólnak, majd a második fele az Afganisztáni misszióról. A film végefele lesznek csak lövöldözések. A háború egyenlő a halállal, avagy a harc a "semmiért"! A techinai megoldások nem olyan jók (műrobbanások stb...) A film erőssége a katonaélet bemutatása és a film végi erős dráma!! :) Aki katonának készül közelező darab! :) A film mondanivalója a "A kilencedik légió"-ra hasonlít.

 
MMcFly2015   2016. 04. 02.

Nagyon jó kicsit elrugaszkodni a hollywoodi sablontól, és maga az amerikai hadszíntértől. Kemény orosz film, ami a 2 és fél óra alatt egy szép kerek történetben mutatja be a fiatal katonák gyötrelmeit. A kiképzés hangulata kicsit az Acéllövedékek című filmre emlékeztetett. Miután kiküldik őket a háborúba, kb. 20-25 percig van egy kis üresjárat, inkább az Afganisztánban töltött katonaéveket tárja elénk. A film befejezése szinte tökéletes. Kemény összeütközés és dráma. Utóbbit az elsőosztályú filmzene tökéletesítette. Háborús filmek kedvelőinek ez (is) tökéletes választás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.