A hang ereje

One Chance

Cikkek

2024.06.16 András408688

Szenzációs, hová jutott önbizalom nélkül. Nagyon szép történet, bár néha ellaposodott a cselekmény.

2017.05.20 indingo

Sokkal rosszabbra számítottam, egy teljesen élvezhető életrajzi film. Picit kaptunk a gyermekkoról és a küzdelmekről, mindezeket egy kis humorral meghintve.

2019.07.23 Ms. Akárki

Nagyon gyönyörű, reménykeltő kicsit életrajzias film. Tehetségkutatókat ritkán nézek de róla még én is hallottam korábban. Igazi tündérmese ami neki összejött. Csak hinnie kellet magában és kűzdenie a végsőkig. Remek a film üzenete.

2017.11.18 Bazzzsi

Biztos ki volt színezve néhány jelenet, hogy szerethetőbb, humorosabb legyen Potts úr, de nem zavart. Érdekes volt a története, az álmairól és annak megvalósulásáról.

2018.04.22 TomÁcs

HA tudom a legelején, hogy Paul Pottsról szól a film el se kezdem nézni és miről maradtam volna le. Egész helyes életrajzi film, nincs túlerőltetve a történet.

2017.07.24 Lonka

Meglepően jó kis filmet készítettek egy nem mindennapi történetből. Szerintem nagyon nehéz egy már adott élet szülte sztoriből jó filmet készíteni, de itt sikerült a készítőknek.

2017.12.18 Greeta

Hihetetlen történet, egy kincs van a pali torkában. A készítőket is csak dicséret éri, hogy nem mentek el nagyon egy fényezős filmbe. A poénok is nagyon ültek.

2015.06.16 cunci

Nekem nagyon tetszett ez a film, szép és igazán megható jelenetek sokasága eredményezi a film érzelmességét, lenyűgözősségét. Potts hangja pedig egyszerűen lenyűgöző volt számomra.

2015.12.28 Luxury

Nagyon kíváncsi voltam a filmre. Hát..... nem igazán nyerte el a tetszésem. Vártam a végét, de mintha az egyik legfőbb ponton túlpörgött volna a film a hosszú játékidő miatt

2015.05.11 july

Ízig -vérig angol mozi, így nem meglepő hogy a dráma és az érzelgősség helyett minőségi humort, a sablonok helyett pedig hús -vér karaktereket kapunk. Nagyon jó film.