Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
16
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
Videók
A hang ereje
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Nagyon gyönyörű, reménykeltő kicsit életrajzias film. Tehetségkutatókat ritkán nézek de róla még én is hallottam korábban. Igazi tündérmese ami neki összejött. Csak hinnie kellet magában és kűzdenie a végsőkig. Remek a film üzenete.

 
indingo   2017. 05. 20.

Sokkal rosszabbra számítottam, egy teljesen élvezhető életrajzi film. Picit kaptunk a gyermekkoról és a küzdelmekről, mindezeket egy kis humorral meghintve.


 
TomÁcs   2018. 04. 22.

HA tudom a legelején, hogy Paul Pottsról szól a film el se kezdem nézni és miről maradtam volna le. Egész helyes életrajzi film, nincs túlerőltetve a történet.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Biztos ki volt színezve néhány jelenet, hogy szerethetőbb, humorosabb legyen Potts úr, de nem zavart. Érdekes volt a története, az álmairól és annak megvalósulásáról.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Meglepően jó kis filmet készítettek egy nem mindennapi történetből. Szerintem nagyon nehéz egy már adott élet szülte sztoriből jó filmet készíteni, de itt sikerült a készítőknek.

James Corden
Alexandra Roach
James Corden
James Corden
James Corden
James Corden
James Corden
James Corden
Alexandra Roach

A film összbevétele 10 900 434 dollár volt (imdb.com).

 

2015 karácsonya előtt az RTL Klub – amely szinte egy az egyben lemásolta az angol tehetségkutató külsőségeit (biztosan erre kötelezték a szerződésben) – extra produkciójában fellépett Paul Potts. Mindenki őrjöngött, de én nem voltam elájulva, ezt az áriát jól „bemagolta”. Az ária Puccini: "Turandot" című operájából való, „Senki se aludjon” a magyar címe.

(Berto49)
 

Julie Ann szerepét Katy Perry visszautasította.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.