81% 140 szavazat
A hang ereje

A hang ereje

One Chance
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
16
Szereplők (16)
11
Képek (11)
Videók
3
Érdekességek (3)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
cunci  
James Corden
Alexandra Roach
James Corden
James Corden
James Corden
James Corden
James Corden
James Corden
Alexandra Roach

FILMINFÓ

2007. június 9-én a brit tehetségkutató, a Britain's Got Talent színpadán egy félénk fiatalember jelent meg, aki visszafogott, nem túl karizmatikus kiállásával nem ébresztett túl sok bizalmat a zsűri tagjaiban. Kétkedésük csak fokozódott, amikor az akkor 37 éves Paul Potts bejelentette, Giacomo Puccini Turandot című operájából a technikás Nessun Dorma című áriát szeretné elénekelni. A következő pár perc azonban nem csak a zsűri tagjainak csalt könnyeket a szemébe, a közönség álló ovációval jutalmazta a félénk fiatalember produkcióját.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2014.03.06.
 
2019.07.23 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Nagyon gyönyörű, reménykeltő kicsit életrajzias film. Tehetségkutatókat ritkán nézek de róla még én is hallottam korábban. Igazi tündérmese ami neki összejött. Csak hinnie kellet magában és kűzdenie a végsőkig. Remek a film üzenete.

0
 
2017.05.20 indingo

Sokkal rosszabbra számítottam, egy teljesen élvezhető életrajzi film. Picit kaptunk a gyermekkoról és a küzdelmekről, mindezeket egy kis humorral meghintve.

0
 
2017.11.18 Bazzzsi

Biztos ki volt színezve néhány jelenet, hogy szerethetőbb, humorosabb legyen Potts úr, de nem zavart. Érdekes volt a története, az álmairól és annak megvalósulásáról.

0
 
2018.04.22 TomÁcs

HA tudom a legelején, hogy Paul Pottsról szól a film el se kezdem nézni és miről maradtam volna le. Egész helyes életrajzi film, nincs túlerőltetve a történet.

0
 
2017.07.24 Lonka

Meglepően jó kis filmet készítettek egy nem mindennapi történetből. Szerintem nagyon nehéz egy már adott élet szülte sztoriből jó filmet készíteni, de itt sikerült a készítőknek.

0

A film összbevétele 10 900 434 dollár volt (imdb.com).

#1
 

2015 karácsonya előtt az RTL Klub – amely szinte egy az egyben lemásolta az angol tehetségkutató külsőségeit (biztosan erre kötelezték a szerződésben) – extra produkciójában fellépett Paul Potts. Mindenki őrjöngött, de én nem voltam elájulva, ezt az áriát jól „bemagolta”. Az ária Puccini: "Turandot" című operájából való, „Senki se aludjon” a magyar címe. Szerző: Berto49

#2
 

Julie Ann szerepét Katy Perry visszautasította.Szerző: mamiéstöti2

#3