Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Lukas Haas
Kelly McGillis
Harrison Ford
Lukas Haas
Harrison Ford
Kelly McGillis
Harrison Ford
Lukas Haas
 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

legújabb vélemény

Nagyon, de nagyon izgalmas thriller, sok hátborzongató jelenettel, de ettől eltekintve nagyon jó, szeretem a színészeket is, akik nagyszerűen alakítanak benne, a helyszínek pedig valami mesések.

 
Vitya   2015. 05. 02.

Érdekfeszito thriller jo szineszi alakitassal. Atlagosnal jobb, nem sablonos a tortenet sem. Összetett igenyes film valodi mondanivaloval. Ajanlom.


 
dps   2015. 05. 02.

Egy érdekfeszítő thriller, egy parázsló love story, egy gondolatokkal teli összehasonlító kultúr- és vallástanulmány egy erőszakmentességet valló vallásos közösség tisztes bemutatása által. Peter Weir első amerikai filmje a különféle szintjein éles kontrasztokkal megvilágított háromféle tanúságot, szemtanút mutat be. A nézőket lekötő thrillerként azt láthatjuk, hogyan válik egy kis ártatlan, amis kisfiú véletlenül egy rendőrgyilkosság szemtanújává a veszélyes és korrupt városi világban. A szerelmi drámában a kemény és vagány philadelphiai zsaru látja meg a szemérmes, de forróvérű amis özvegy elérhetetlen és tiltott báját. Az egymás mellett élő kultúrák vizsgálatában pedig mi leszünk tanúi annak, hogyan láthatja egy elzárkózott, vallási közösség az „angol” vagy „nyugati” világot, és miként láthatja ugyanezt a közösséget egy kívülálló.

 
Zsceeeka   2016. 04. 25.

Nemrég láttam először, valahogyan belefutottam és rászántam magam. Egész izgalmas, bár nem lett a kedvencem azért. A kisfiú aranyos és jól játszik, bár későbbi filmekből nem emlékszem rá.

 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max. egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden, ami ebbe a filmbe belekerült, se értelmes sztori se semmi.

 

1985-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ahhoz, hogy felkészüljön a szerepre, Kelly McGillis egy 7 gyermeket nevelő amis özvegyasszonyhoz költözött egy időre, hogy megtanulja a beszédük ritmusát és belelásson az asszony mindennapi életébe.

(rbernadett)
 

Sylvester Stallone-t még a kezdetek kezdetén kiválasztották John Book szerepére, azonban ő visszautasította azt, amiről később azt mondta, hogy élete egyik legrosszabb döntése volt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.