Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Wesley Snipes
Eliza Bennett
Wesley Snipes
Wesley Snipes
Lena Headey
Lena Headey
Lena Headey
Eliza Bennett
Wesley Snipes
Wesley Snipes
Lena Headey
 
Buffy   2016. 08. 09.

legújabb vélemény

Világok találkozása ez, hiába van a főhős nyomában a Scottland Yard a CIA, bármi, mindegyikkel elbán. Szerintem ez túl sok, a londoni környezetbe helyezett akciózás sem teszi jobbá. Feltételezem, hogy ezzel próbálták egy kicsit az európai nézőkhöz közelebb hozni a hangulatot. De egyszerűen ez a film egy bukta az én szememben. Wesley Snipes nem igazán csinál semmit sem színészként, látszik, hogy ő sem élvezi.

 
thomino   2016. 05. 25.

Valahogy lefolyt, semmi maradandót nem hagyott maga után, amire ugyan nem is számítottam, de legalább ne lett volna ennyire érdektelen a történet. :/


 
Rajkó   2015. 10. 17.

Egyszer megnézhető film, nem a legrosszabb persze a műfajában. Végül is az, aki szereti a műfajt, az mindent meg is kap, és talán nem annyira agyatlan az egész, mint amilyennek látszik. Próbáltak egy kicsi lélektant is belevinni, de sajnos a főszereplőt alakító színész nem igazán tudta ezt "átadni".

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.