Az ablakomon át

A través de mi ventana

Érdekességek

2022.02.21 Bíró Péter

Szerintem egyáltalán nem rossz film, kicsit talán perverzebb, mint a Miután, de nagyjából annak a spanyol adaptációja. A sztori egyébként egészen érdekes volt, rosszabbra számítottam. Ps: Anyukám kutyájának a haverja szerint könnyű kiv*rni a filmre. :)

2022.02.07 Abella Zsófi

K*rva jó film ❤

Nagyon jó kis film, a szereplők nagyon jók, a történet érdekes, érzelmes és romantikus. Nagyon jó tinifilm. Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikát.❤

2022.02.06 asdgdd Nézhetetlen

Nézhetetlen

Ne nézzétek meg, kérlek titeket, csak ezért regisztráltam az oldalra, hogy megírjam ezt és megmentselek titeket.

2022.02.05 Inderpall

Ez egy nagyon aranyos film, nem olvastam a könyvet, így nem tudtam, mit várjak a filmtől, de nagyon jó lett! Julio és Clara között csodálatos a kémia.

2022.02.05 HannaH394149

Nem oké

Felelőtlen filmadaptáció. Iskoláskorú fiatalokat szexjelenetekben megjeleníteni felelőtlen gesztus. Ez nem oké. A film fiatalokról szól, akik nagyon szeretik egymást... pontosabban miért is??? Hiszen alig beszéltek bármilyen értelmes dologról egymással (ez jól tükrözi mondjuk, hogy gyakran mennyire rosszul tudnak kommunikálni egymással az emberek), az együtt töltött idő nagy részében szexelnek. Az anya-lánya kapcsolat nagyon kidolgozatlan, az apa-fiú szintén. Egy-egy félmondat erejéig kap figyelmet a szereplők motivációja. A megjelenített kapcsolatok nem romantikusak, hanem toxikusak.

2022.02.06 Nagy Angéla

Nagyszerű

Szuper színészek.

2022.02.10 Gabriella394268

Szerintem jó film volt, nem egy tipikus történet.

2023.06.23 zuzu

Ritka rossz film volt, nagyon unalmas, alig vártam, hogy vége legyen. Többet vártam tőle.