Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

Egy háború (2015)

Krigen
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók
Egy háború
 
MP170506   2019. 03. 13.

legújabb vélemény

0

Egy kicsit lassú, vontatott film. De tetszett, hogy végre nemcsak egy öldöklésről szóló háborús film. Rossz volt látni, hogy milyen nehéz döntéseket kell meghozniuk a katonáknak egy háborús helyzetben, hogy mentsék társaik életét.

 
Deku   2017. 12. 21.

0

Kellett volna valami ami többet tud nyújtani ennél az összehordott tákolmánynál. Szerintem itt az a gond, hogy már a címe se ragadott magával és bemutató alapján is inkább afelé stagnált, hogy ez majd nem fog bejönni.


 
tamas84   2016. 03. 17.

1

Nagyon izgalmas és érdekes megközelítést alkalmazott ez a film az afganisztáni háborút illetően. Messze kimagaslik a hasonló témájú, de amerikai filmek közül.

 
azurou   2017. 10. 13.

0

Tobias Lindholm újszerű szempontból forgatta le filmjét, ami nagy szó egy ilyen téma kapcsán, amiről az elmúlt években számos produkció született már. Érzelmes film egy látszólag érzelemmentes szituációról...

Galéria (12)

Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk

Videók (3)

 
Az Egy háború a nagyon mély, és súlyos etikai kérdések felvetése miatt emelkedik ki az átlagos, „belerokkantam a szörnyűségekbe” típusú filmek közül. 9/10 több»
 
A legjobb idegen nyelvű film az Oscar legfontosabb kategóriája, mivel Hollywood már a jelöléssel is olyan külföldi mozikra irányít megérdemelt reflektorfényt, amilyen például ez a rendhagyó dán háborús dráma. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»
 
Pilou Asbækneknek egy harcoló alakulat parancsnokaként éles helyzetben kell meghoznia egy nehéz döntést, melyért később olyanok vádolják, akik soha nem szagoltak még puskaport. A dánok nem csak krimiben és vígjátékban jók. 8/10 több»