Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók
Egy háború
 
tamas84   2016. 03. 17.

Nagyon izgalmas és érdekes megközelítést alkalmazott ez a film az afganisztáni háborút illetően. Messze kimagaslik a hasonló témájú, de amerikai filmek közül.

 
Deku   2017. 12. 21.

Kellett volna valami ami többet tud nyújtani ennél az összehordott tákolmánynál. Szerintem itt az a gond, hogy már a címe se ragadott magával és bemutató alapján is inkább afelé stagnált, hogy ez majd nem fog bejönni.


 
Hakker   2018. 04. 21.

Remek film. A realitást nem nélkülözve, a rideg valóságot mutatta be, mindenféle kozmetikázás nélkül. Szeretem a dán filmeket. Nagyon nehéz megítélni, olyan életszituációkat, mikor a másodpercek töredéke alatt kell hozni döntéseket, ezt csak azok tudják ténylegesen átérezni, akik akkor részesei az adott eseménynek.

 
azurou   2016. 06. 22.

Tobias Lindholm újszerű szempontból forgatta le filmjét, ami nagy szó egy ilyen téma kapcsán, amiről az elmúlt években számos produkció született már. Érzelmes film egy látszólag érzelemmentes szituációról...

Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Dar Salim
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Tuva Novotny
Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
 
Az Egy háború a nagyon mély, és súlyos etikai kérdések felvetése miatt emelkedik ki az átlagos, „belerokkantam a szörnyűségekbe” típusú filmek közül. 9/10 több»
 
A legjobb idegen nyelvű film az Oscar legfontosabb kategóriája, mivel Hollywood már a jelöléssel is olyan külföldi mozikra irányít megérdemelt reflektorfényt, amilyen például ez a rendhagyó dán háborús dráma. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»
 
Pilou Asbækneknek egy harcoló alakulat parancsnokaként éles helyzetben kell meghoznia egy nehéz döntést, melyért később olyanok vádolják, akik soha nem szagoltak még puskaport. A dánok nem csak krimiben és vígjátékban jók. 8/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.