Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Across the universe - Csak szerelem kell (2007)

Across the Universe
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Martin Luther

Videók (1)

 
DóRi   2019. 10. 06.

legújabb vélemény

1

A film nagy előnye, hogy kiváló a zenéje és a díszletek is segítenek abban, hogy az ember két órára visszarepüljön a hatvanas évekbe. A film sztorija nem a legnagyobb, de nem is drámát akar közvetíteni, hanem egy életérzést. A film légköre alapvetően... több»

 
hsanya182   2017. 11. 12.

1

Engem is lebilincselt a film, nagyon jó a hangulata, és nagyon jól fel vannak fűzve a cselekményre a Beatles dalok, a történet nem az igazi, de egy remek szórakoztató romantikus filmet kapunk sok sok érzéssel, már csak a Beatles dalok miatt megéri me... több»

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 03.

1

Imdáom, mindenki feltétlen nézze meg! Szuper szereposztás!

 
LadyN   2018. 12. 14.

1

A film talán nem a legjobb, de azért van benne pár jó jelenet és tele van a Beatles legjobb dalaival. A film remekül idézi a varászlatos hatvanas évek hangulatát, és bár a történet nem a legjobb a hangulat páratlan. Látszik, hogy Julie Taymor komolyan vette a dolgát és igyekezett egy jó filmet készíteni.

 
Trk_Virag   2018. 07. 23.

0

Már csak azért is érdemes volt megnéznem, mert imádom a Beatlest. A dalok tökéletesen kapcsolódtak a cselekményhez.Maga a történet nem a legjobb, de lekötött.Érdekes és megvan a maga hangulata.

A film összbevétele 29 367 143 dollár volt (imdb.com).

 

Paul McCartney és Yoko Ono mindenben támogatták a rendezőt, Julie Taymort.

(ps)
 

A film október 9-én került az amerikai mozikba, John Lennon születésnapján.

(ps)
 

Az egyik korábbi szövegváltozat szerint az egyik karaktert Bors őrmesternek hívták volna.

(ps)
 

A film vége felé az épület tetején előadott koncert a Beatles legendás előadását idézi, ami a zenekar utolsó fellépése volt. A Beatles egyébként éppen a Let It Be (1970) című filmjüket forgatta, az előadást pedig a rendőrség szakította félbe, akárcsak ebben a filmben.

(ps)
 

A Sadie and the Po Boys zenekar előadása alatt a színpadon megfigyelhető egy Gibson J-160E típusú gitár, éppen ilyenje volt John Lennonnak és George Harrisonnak is.

(ps)