Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2017. 11. 12.

Engem is lebilincselt a film, nagyon jó a hangulata, és nagyon jól fel vannak fűzve a cselekményre a Beatles dalok, a történet nem az igazi, de egy remek szórakoztató romantikus filmet kapunk sok sok érzéssel, már csak a Beatles dalok miatt megéri megnézni. Aki szereti a Beatlest annak kötelező, aki nem ismeri annak itt az ideje egy romantikus szép film keresésben megismerje...

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 03.

Imdáom, mindenki feltétlen nézze meg! Szuper szereposztás!


 
LadyN   2015. 12. 14.

A film talán nem a legjobb, de azért van benne pár jó jelenet és tele van a Beatles legjobb dalaival. A film remekül idézi a varászlatos hatvanas évek hangulatát, és bár a történet nem a legjobb a hangulat páratlan. Látszik, hogy Julie Taymor komolyan vette a dolgát és igyekezett egy jó filmet készíteni.

 
DóRi   2014. 10. 06.

A film nagy előnye, hogy kiváló a zenéje és a díszletek is segítenek abban, hogy az ember két órára visszarepüljön a hatvanas évekbe. A film sztorija nem a legnagyobb, de nem is drámát akar közvetíteni, hanem egy életérzést. A film légköre alapvetően vidám, de bonyolultabb érzelmek is kifejezésre kerülnek. A film a sok zene miatt lírai, az érzelmekre épít, nem a történetre.

 
Trk_Virag   2018. 07. 23.

Már csak azért is érdemes volt megnéznem, mert imádom a Beatlest. A dalok tökéletesen kapcsolódtak a cselekményhez.Maga a történet nem a legjobb, de lekötött.Érdekes és megvan a maga hangulata.

Martin Luther

A film összbevétele 29 367 143 dollár volt (imdb.com).

 

Paul McCartney és Yoko Ono mindenben támogatták a rendezőt, Julie Taymort.

(ps)
 

A film október 9-én került az amerikai mozikba, John Lennon születésnapján.

(ps)
 

Az egyik korábbi szövegváltozat szerint az egyik karaktert Bors őrmesternek hívták volna.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.