Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
29
Képek
2
Videók
Alex és Emma - Regény az életünk
 
tyna19955   2016. 05. 23.

legújabb vélemény

Átlagosnak nevezhető alkotás, amiben van azért néhány agyafúrt, eredeti ötlet. Sajnos néhány jelenet tökéletesen semmiről sem szól, csak húzzák vele az időt, de nem tesz hozzá a történethez érdemben. Nagy előnye, hogy Luke Wilson és Kate Hudson karakterei végtelenül szeretni valók, és ez a tényező képes fenntartani a néző figyelmét.

 
avatar123   2015. 08. 20.

Kedves kis romantikus történet, aminek a narrációja egészen szellemes, noha nem teljesen eredeti. A történet ugyanis két párhuzamos világban fut, a valóságban, ahol a főszereplő az író, valamint az ő regényében. Egészében véve viszont nem sikerült annyira jól, sok szempontból, a párbeszédek plasztikusnak tűntek, éppen ezért gyakran hitelét veszti a fil a szememben.


 
Sziszi   2015. 08. 03.

Egészen szép romantikus történet. A filmnek nagyjából a fele a mesék erejével ragad magával, ezt a szakaszt eredetinek és jónak tartom. Valahol a film közepe táján viszont megtörni látszik a varázs, a lendület átcsap kínlódásba, az eredetiséget pedig klisék végeláthatatlan sora váltja fel.

 
pet-et   2015. 05. 11.

Nagyon érdekes film, még ha nem is érteni meg benne minden történést elsőre, a végére szépen összeáll a kép. Nagyon tetszett, hogy a történet két szálon fut, és a zene választás is nagyon passzolt. Imádom Norah Jones zenéit. Az is a film előnyére írható, hogy az elején az izgalmak kerülnek előtérbe, míg a végén inkább az érzelmek. Mindenkinek ajánlom!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.