Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Álom két keréken (2022)

Along for the Ride
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Belmont Cameli
Emma Pasarow
Belmont Cameli
Emma Pasarow
Laura Kariuki
Samia Finnerty
Andie MacDowell
Emma Pasarow
Emma Pasarow
Belmont Cameli

Videók (1)

 
paval   2022. 05. 11.

legújabb vélemény

0

Sajnálom a tizenéveseket ebben a generációban. Nekik nincs egyetlen tisztességes romantikus komédiájuk sem a generációjukból, úgy egyáltalán. Ez messze a legrosszabb szar, amit eddig láttam. A szereplők között nulla volt a kémia. Nem éreztem semmit, ... több»

 
Idknw   2022. 05. 07.

0

Mindent próbáltak beletenni ebbe a filmbe, de mégsem szólt semmiről. Kis csajok vihognak állandóan, kínosan táncolnak, a két főszereplő kiforgatja egymás szavát. Unalmukban kicsit összevesznek és egy jó nagy adag Vans reklám. Na, tömören ennyiről szó... több»

 
Összeségében nem egy rossz film, de mint mondtam, nem igazán szól semmiről. Kapunk egy gyenge szerelmi szálat, egy tragikus hátteret, egy kisebb konfliktust, amihez a kidolgozatlanság miatt Auden-nek alig-alig volt köze. Kapunk pár szerethető karaktert és igazából ennyi. A hang és képi világa hozza az elvárt színvonalat, de nem igazán nyújt annál többet. Néhány jelenet pedig néha olyan műre sikeredett, mintha én és valamelyik barátnőm úgy döntöttünk volna, hogy filmet forgatunk… Annak viszont nem lenne rossz! több»