Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Amikor a farok csóválja... (1997)

Wag the Dog
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
superzero   2019. 02. 10.

legújabb vélemény

0

Intellektuális filmcsemege. Egyedül álló a maga nemében. A dialógusok sziporkáznak, a két világklasszis színész lubickol a szerepében. Ez egy jutalomjáték részükről. Az ötlet bravúros. Sajnos a film többször lendületét veszti, talán még azt is lehet ... több»

 
rbernadett   2015. 09. 18.

0

Nagyon érdekes történet, azt veszi alapul, hogy hogy is tereli el a kormány az emberek figyelmét arról, amire az akkori politikai vezetés szerint nem kellene, hogy figyeljenek. Mivel elsősorban politikai kérdéseket boncolgat nem tud túl pörgős lenni,... több»


 
Berto49   2017. 08. 18.

0

A film alkotói valóságos jóstehetséggel bírtak. Ennek a maró politikai szatírának a forgatása már megkezdődött, amikor Monica Lewinsky és Bill Clinton emlékezetes botránya napvilágra került. Csak remélhetjük, de biztosak nem lehetünk benne, hogy nálu... több»

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

0

Ez tragikus! Milyen cél vezérelhet egy embert arra, hogy egy ilyen filmet generáljon? A sztori teljesen lapos és unalmas volt. Ásítgattam az egész film alatt. Nem értem azt se, hogy miért is fejeztem be a filmet.

Galéria (10)

Robert De Niro
Anne Heche
Dustin Hoffman
Robert De Niro
Dustin Hoffman

Videók (2)

A film összbevétele 64 217 092 dollár volt (imdb.com).

 

Az Anne Heche által alakított Winifred Ames karakterét eredetileg férfinek tervezték.

(magyaristvan)
 

A (800) 555-0199 telefonszámot, ami a talk show száma, gyakran feltűnik filmekben és televíziós showk-ban, mert ez az egyetlen hamis 800-as szám, amit a telefontársaság fenntart "médiahasználat" céljából.

(rbernadett)
 

Conrad szlogenje, mely szerint: "egy jó terv többet ér ma, mint egy tökéletes terv, holnap", igazából George S. Patton tábornok szavai a második világháború időszakából.

(rbernadett)
 

A film forgatásának megkezdése után, de még a bemutató előtt az Amerikai Egyesült államok elnöke, Bill Clinton szexbotrányba keveredett és ezzel egyidejűleg hadat üzent Iraknak.

(rbernadett)