Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Apáca show (1992)

Sister Act
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
28
Képek
1
Videók

Galéria (28)

Whoopi Goldberg
Whoopi Goldberg

Videók (1)

 
MoviesChris   2022. 03. 12.

legújabb vélemény

0

Egy elég sokat nyomott filmről van szó. Rengeteget volt a tévében. Épp ez okból is rá lehetett unni. Nem egy olyan alkotás, ami számtalanszor megtekinthető és úgy is élvezetes marad. Egy családi szórakoztató film, de igazi vígjátéknak nem tudnám neve... több»

 
indingo   2017. 07. 02.

0

Kedvelhető történet, amely olykor még vicces is. A dalok amik a filmben vannak nagyon fülbemászóak és sokkal egyedibbek, mint az agyonsztárolt LalaLandban.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

0

Kifejezetten szórakoztató vígjáték,amit Whoopi Goldberg tol fel ilyen magasra!Zseniális poénok,kiváló helyzetkomikumok!Nagyon tetszett,mert sallangmentesen,csak őszintén megnevettet.

 
dailyfilmsan   2020. 02. 17.

0

Nagyon szeretem ezt a filmet egy nagy jellemfejlődés. Majdnem minden szereplőn megfigyelhető az emberi változás egy új közegben vagy egy új ember hatására. Emellett jók a kóruszenei részek. Szerintem egy örökzöld film.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

0

Nagyon jó szerethető és vicces történet. Nagyon jó az alaptörténet, hogy egy popdívát pont apácaként akarnak elbújtatni a tanúvédelmi programban. Imádtam a zeneszámokat és a film sajátos humorát. Goldberg zseniálisan elvitte a filmet a hátán.

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Szerintem egy nagyon szerethető, humoros történet, fantasztikus zenékkel és hangokkal. Whoopi Goldberg fantasztikusan jól formálta meg a karaktert, bármikor szívesen újra nézem.

 
kevelin   2019. 06. 01.

0

akárhányszor képes vagyok megnézni és végig izgulni az apácák sorsát :D imádom whoopy goldberg játékát a filmcímet is képviselő betétdal pedig ngy kedvencem tekintve h a kórusommal rengeteget énekeltük anno. szerintem szuper kis vígjáték lett

A film összbevétele 231 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Pedro Almodóvarnak felajánlották a rendezői széket, de visszautasította azt.

(dailyfilmsan)
 

Lauren Holly-t meghallgatták Mary Robert nővér szerepére.

(dailyfilmsan)
 

A templom, amelyben Whoopi Goldberg menedéket talál, a Szent Pál katolikus templom, ami a Valley Street 221-es számnál, San Franciscoban található.

(dailyfilmsan)
 

A film főszereplőjét egy valós személyről, Dolores Hartról mintázták, akire akkor bukkantak, amikor anyagot gyűjtöttek a forgatókönyvhöz. Hart színésznő volt, mielőtt apáca lett és olyan filmekben szerepelt, mint a King Creoble vagy az Ahol a fiúk vannak. Többször forgatott Elvis Presley-vel is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1992-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)