Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Menőkor (2013)

As Cool as I Am
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
31
Képek
1
Videók
Menőkor
 
Bizsu82   2018. 08. 15.

Reális, életszerű problémákat felvető film. Két lábon jár, tanulságos és elgondolkoztató, igazi dráma. Megható és magával ragadó, kiváló a színészek alakítása, engem megfogott.

 
Dorkateo   2016. 08. 23.

Szép film, igaz, életteli, érzékeny. Megszerettem Sarah Bolgert, olyan felfedezés számomra, mint a Junoban Ellen Page volt


 
urbanistaa   2018. 08. 15.

Könnyed vígjáték, dráma. A legjobban a szereplők viszonya tetszett, az anya-lánya viszony, ahol érettem a lány, mint az anya...Az apa-lánya viszony, ahol ez nagyjából szintén elmondható.

 
varkonyiildi   2018. 07. 26.

Véletlenül kapcsoltam oda a filmre a tévében nem láttam az elejétől, de nagyon megfogott a történet és a főhős tini lány karaktere dumája és talpraesettsége

 
kisssjanka   2018. 07. 23.

Nem is gondoltam elsőre hogy ennyire jó film kerekedik ki a történetből. Tipikus tini problémák, tini szemszögből. A főhős lány idő előtti felnőtté válásáról.

James Marsden
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.